Bio hovězí maso z rakouských pastvin

Bio hovězí maso z rakouských pastvin
Dva týdny zralé bio hovězí maso pochází ze simentálského skotu, který se pase a živí výhradně přirozenými krmivy bez genetické modifikace. Kvalitu masa umocňuje také bezstresové prostředí na rakouských certifikovaných farmách.

Bidfood nabízí bio hovězí maso z červenostrakatého skotu plemene simentál, který se chová na mléko i na maso. Plemeno vykazuje příznivý podíl zmasilosti, tzn. vyšší podíl masa a nižší podíl lojů v jatečné půlce.

Logo EU pro ekologické produktyDobytek se pase na pastvinách. Je krmen výhradně trávou, senem, kukuřicí a ovsem bez genetické modifikace. Krmivo i absolutně bezstresové prostředí na farmách, kde je navíc naprosto vyloučeno užívání antibiotik, hormonů a jiných GMO surovin, mají pozitivní vliv na kvalitu a trvanlivost masa. Zvířata se chovají výhradně v rakouských ekologických a pro chov bio dobytka schválených farmách.

Po porážce maso zraje dva týdny. Záruku má 40 dní od porážky. Podobnou kvalitu masa zákazníci Bidfoodu znají u irského hovězího masa. U rakouského bio hovězího masa může Bidfood garantovat bio původ platným certifikátem.

Aktuální sortiment naleznete na mujBidfood.cz v kategorii Maso | Hovězí bio maso
Galerie: 
Bio hovězí kýta | 711351
Bio hovězí váleček | 711354
Mohlo by vás zajímat
Maso Gurmet a zvěřina Petron expandují
Přes 3 000 tun masa a polotovarů za rok odešlo z kralupské výroby k zákazníkům po celém Česku, Slovensku i na export. Požadavky však rostou a trendy v gastronomii se mění. Bidfood proto zásadně investoval do výrobních prostor i technologického vybavení – postavil novou zpracovnu masa v Opavě a rozšířil kralupskou výrobu.
chladící zařízení pro maso Gurmet
Gurmet dobývá maloobchodní prodejny s čerstvým masem a poctivými polotovary ve vaničkách. Zákazníci prodejen dostanou maso v nejlepší možné kondici díky výrobě na zakázku a chladícím zařízením Gurmet.