Máslové pečivo Wolf ButterBack 2 | sladké možnosti

Máme pro Vás úchvatné sladké pečivo od výrobce Wolf ButterBack, který často používá výborné suroviny vlastní výroby. Pečivo vydrží díky máslu déle čerstvé. Navíc přidáváme spoustu tipů, aby pečivo působilo ještě lákavěji. Tipy uplatníte nejen klasicky před pečením nebo po upečení, ale i druhý den, aby vám opravdu nic nezbylo.

Wolf ButterBack | logo

Sladké máslové pečivo

Sladké pečivo Wolf ButterBack se pyšní skvělými kombinacemi bohatých chutí. Napomáhá tomu i fakt, že pečivo Wolf ButterBack mezi upečením a šokovým mražením na rozdíl od konkurence dvě hodiny odpočívá, aby se chutě náplní natáhly do těsta.

Mramorový croissant s mléčným krémem a čokoládou vyniká na první pohled dvěma barvami různých druhů plundrového těsta. Rovněž jablečný sen s tvarohem se skládá ze dvou typů máslových těst. Spodek je plundrový a na povrchu mřížka z lineckého těsta. Uvnitř čerstvá jablka a výborný tvaroh vlastní výroby od Wolf Butterback. I košíček s tvarohem a jahodami se pyšní surovinami vlastní výroby. Rohlíček s vanilkovou náplní a švýcarskou čokoládou je úchvatnou kombinací výborného máslového těsta a dvou náplní.

Nasladko lze použít také louhovaný trojhránek. Nápadité dezerty můžete směle vytvořit také z den starého pečiva.

Slané tipy najdete v první části článku:
Máslové pečivo Wolf ButterBack 1 | slané možnosti

Sortiment kvalitního máslového pečiva naleznete na mujBidfood.cz pod značkou Wolf ButterBack

Wolf ButterBack | rohlíček s vanilkovou náplní a švýcarskou čokoládou, jablečný sen s tvarohem a louhovaný trojhránek | 335766, 335761 a 337751

Rychlé a snadné sladké zdobení

12 | Rozmáchlé tahy čokoládovou polevou v kombinaci s moučkovým cukrem vytváří skvělé efekty na rohlíčku s vanilkovou náplní a švýcarskou čokoládou.

13 | Jablečný sen s tvarohem se může posypat třeba mandlemi a do zářezů vložit plátky čerstvých jablek.

14 | Louhovaný trojhránek lze servírovat také jako sladký dezert s čokoládovou polevou ozdobenou jemnými tahy světlé polevy, posypaný křupavými barvenými kroužky nebo corn flakes.

Wolf ButterBack | louhovaný trojhránek, mramorový croissant s mléčným krémem a čokoládou a jablečný sen s tvarohem | 337751, 335593 a 335761

Nápadité sladké dezerty

15 | Malé trojhránky (viz tip 8 v části o slaném pečivu) se po upečení mohou potřít karamel a posypat Fleur de sel (solný květ, mořská sůl ručně sbíraná z hladiny mořské vody během odpařování soli).

16 | Sladký špíz vznikne z rozkrájeného mramorového croissantu s mléčným krémem a čokoládou, který střídají různé druhy ovoce. Každé sousto croissantu se tak v kombinacích s ovocem promění v nový chuťový zážitek i druhý den po upečení.

17 | Trochu náročnější, ale o to působivější je pohár opět z nevyužitého pečiva. Jablečný sen s tvarohem stačí rozkrájet na osm kousků, vložit do sklenice spolu s malinami, prosypat moučkovým cukrem a ozdobit šlehačkou s plátky jablek. Pohár báječně vynikne na talíři předem dekorovaný čokoládovou polevou a ovocem.

Galerie: 
Wolf ButterBack | mramorový croissant s mléčným krémem a čokoládou | 335593
Wolf ButterBack | jablečný sen s tvarohem | 335761
Wolf ButterBack | košíček s tvarohem a jahodami | 335765
Wolf ButterBack | rohlíček s vanilkovou náplní a švýcarskou čokoládou | 335766
Wolf ButterBack | louhovaný trojhránek | 337751
Mohlo by vás zajímat
Bagetier | plundrová mřížka puding a jahoda
Bidfood přichází se zcela novou řadou jemného pečiva z vlastního výrobního závodu v Opavě. Sladké mřížky a slané snacky Bagetier z jemného těsta plundrového typu uchvátí zlatavou barvou a lahodnými bohatými náplněmi.
Regulace akrylamidu v potravinách
Potenciálně rakovinotvorný akrylamid vzniká při smažení hranolek nebo pečení pečiva. Od 11. dubna 2018 vchází v účinnost Nařízení komise EU 2158/2017, díky kterému by se obsah akrylamidu měl snižovat. Zákazníci Bidfoodu se nové legislativy nemusí obávat.