Čerstvé chlazené těstoviny jako domácí
Kdo si zakládá na výrobě čerstvých těstovin z kvalitních surovin, ale nemá čas nebo dalšího kuchaře, měl by zbystřit. Vejce slepic z volného výběhu a italská semolinová mouka jsou základem plněných i neplněných chlazených těstovin De Angelis. Díky bronzovým matricím vypadají tyto vaječné těstoviny jako domácí a dobře absorbují omáčku.
Použití bronzových matric
De Angelis vyrábí těstoviny tradičním způsobem s použitím bronzových matric (trafilatura al bronzo). Díky nim je povrch těstovin drsnější a celkový vzhled přirozenější. Těstoviny působí dojmem domácí výroby, lépe se vaří „al dente“ a lépe absorbují omáčku.
Čerstvé chlazené těstoviny De Angelis mají i bez konzervantů záruku až 50 dní. Pokaždé se lze spolehnout na skvělou výslednou chuť neplněných i plněných těstovin.
Vyrábět tradiční těstoviny moderní metodou...
Motto De Angelis
Společnost De Angelis byla založena v roce 1983. Sídlí ve Villafranca v provincii Verona. Po 35 letech má 100 zaměstnanců, vlastní dvě továrny na výrobu čerstvých těstovin a třetí na výrobu čerstvé pizzy.
Vysoce kvalitní semolina, vejce a bohaté náplně
Na výrobu těstovin De Angelis se používají pouze vejce od slepic z volného výběhu. Pět vajec připadá na jeden kilogram italské mouky z tvrdozrnné pšenice (semoliny). V těstovinách nejsou konzervanty, barviva nebo glutamáty.
Do náplní se zpracovává vždy prvotní surovina – čerstvé maso, zelenina nebo sýr. Nepoužívají se pyré ani polotovary. U klasické řady tvoří náplně pěkných 30 až 40 %, u vyšší řady Più Voglia dokonce 45 až 52 %.
Aktuální sortiment naleznete na mujBidfood.cz pod značkou: