Exkurze v továrně a prezentace sous-vide
Obchodní zástupci a operátorky zákaznického centra nahlédli pod pokličku výrobních programů v opavské továrně Bidfood. Na vlastní oči viděli výrobu zmrzlin Prima, hotových jídel Nowaco jako jsou plněné knedlíky či smažený sýr a sous-vide masa Banquet.
Kolegy z prodeje provázel každým výrobním provozem odborník na slovo vzatý – ať už se jednalo o technology Andreu Matějkovou v provozu zmrzlin a Jiřího Peteru ve výrobě hotových jídel nebo produktovou manažerku Kateřinu Némovou v hale sous-vide. Společně mohli diskutovat a účastníci získali odpovědi na všechny zvídavé otázky.
  Šéfkuchař Pavel Smékal z týmu Banquet připravil skvělou ochutnávku s využitím sous-vide masa:
  - Kaldoun z kachních kostí (z kachních stehen sous-vide)
 - Asijský bůček sous-vide
 - Kachní stehno s červeným zelím se švestkami, bramborový knedlík
 - Blesková rajská omáčka s kulatou plecí
 - Chilli con carne s trhaným hovězím
 - Grilovaný bůček sous-vide na chlebu
 - Krůtí prso s avokádem a čerstvou zeleninou v tortille
 
Zároveň proběhla prezentace výhod masa sous-vide Banquet. Obchodní zástupci a operátorky zákaznického centra si připomněli online sous-vide kalkulačku porcí či zásady KRUH: Kvalita – Rychlost – Úspora – Hygiena, aby mohli co nejlépe pomoci svým zákazníkům.
  Základní informace o sous-vide Banquet a všechny důležité odkazy získáte na webové stránce: