Prověřili jsme vepřové maso Duroc přímo v USA

Pečlivý výběr masa nechte na nás! Martin Zvoníček, garant nákupu vepřového masa si prohlédl zpracování masa z plemene Duroc u našeho dodavatele v USA. Chlazená pečeně ve steakové úpravě sklízí nadšené ohlasy kuchařů nejlepších restaurací. Od 1. května k ní přibyla i panenka.

Martin Zvoníček | garant nákupu vepřového masa

Návštěva

Snažíme se dodávat zboží vždy v nejvyšší možné a stálé kvalitě. Proto udržujeme s dodavateli úzké kontakty, navštěvujeme výrobní závody a kontrolujeme kvalitu vstupních surovin.

Martin Zvoníček, garant nákupu vepřového masa, navštívil v USA společnost JBS – našeho dodavatele vepřového masa. Zpracovatelský závod sídlí ve městě Worthington ve státě Minnesota. Seznámil se zde s celým výrobním procesem.

JBS Worthington | výrobní závod

Od příjezdu živých vepřů plemene Duroc přes samotné bourání po balení jednotlivých řezů zaznamenal vysoce kvalitní zpracování a profesionalitu personálu. Nyní jedná o zařazení dalších řezů do sortimentu Bidvest.

U.S.Pork | logo

Nově vepřová panenka

Z plemene Duroc od našeho amerického dodavatele nyní exkluzivně prodáváme dvě chlazené položky. Vyznačují se křehkostí a šťavnatostí. Obě jsou baleny jednotlivě ve vakuu.

Aktuální nabídku vepřového masa Duroc najdete na mujBidfood.cz vždy pod logem: U.S.Pork
Více o plemeni Duroc a vepřové pečeni v článku: Šťavnatý vepřový steak? Proč ne?

U.S. Pork | vepřová panenka a pečeně Duroc

  • Vepřová panenka Duroc bývá oproti běžné panence větší (cca 600 g). Je zcela očištěná – bez tuku na povrchu, bez řetízku, s palcem.
  • Vepřová pečeně Duroc bez řetízku má mírné tukové krytí (do 3 mm). Její vlastnosti umožňují steakovou úpravu.
Mohlo by vás zajímat
Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR v Lucembursku 2018
Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR získal zlatou medaili za tříchodové menu a stříbrnou za kuchařské a cukrářské umění – celkově se umístili na 8. místě. Vojtěch Petržela v carvingu porazil slavné asijské mistry a zvítězil! InterGast Culinary Team se v regionálních týmech umístil na 4. místě.
Bio hovězí maso z rakouských pastvin
Dva týdny zralé bio hovězí maso pochází ze simentálského skotu, který se pase a živí výhradně přirozenými krmivy bez genetické modifikace. Kvalitu masa umocňuje také bezstresové prostředí na rakouských certifikovaných farmách.