Novinky

Gastrostudio Bidfood přivítalo další výraznou osobnost moderní gastronomie – šéfkuchaře Baoyonga Zhenga. Mladý, energický a talentovaný kuchař, který se do světa fine diningu zapsal nejen jako soutěžní talent, ale i jako spoluzakladatel úspěšné rodinné restaurace Mr. Bao.
Na ekologii se myslí i v průmyslových zónách. V areálu nejnovějšího distribučního depa České Budějovice se zelená přes 4 000 nově vysazených rostlin a ožívá rybníček. Při stavbě skladů se samozřejmě věnovala velká pozornost také vhodným technologiím.
V Gastrostudiu Bidfood se opět vařilo ve velkém stylu. Prestižní rakouský šéfkuchař Philipp Kohlweg ukázal, že i tradiční suroviny lze připravit moderně, neobvykle a s lehkostí. Philipp je známý nejen svou kreativní kuchyní, ale také tím, že v kulinářských soutěžích získává výhradně zlatá ocenění.
S létem přichází nová vlna osvěžujících příchutí, které si jednoduše nemůžete nechat ujít. Značka Prima každoročně přináší oblíbené zmrzliny, představuje nové chutě, zajímavé kombinace a také vylepšení, která potěší milovníky klasiky i fanoušky novinek.
Nedílnou součástí skvěle fungujícího gastronomického podniku je i perfektní čistota od kuchyně až po toaletu. P&G Professional přináší kompletní řešení od značek Jar, Mr. Proper a Ariel, které vám pomůže vše zvládnout rychle, jednoduše a bezpečně.
V rámci prémiové spolupráce se na 59. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary představí to nejlepší z tuzemské zmrzlinářské tvorby – výrobky Pegas Premium. Filmoví fajnšmekři mohou ochutnat Pegas v KVIFF.TV Parku, kde bude mít značka stánek s bohatým programem.
V napínavém finále projektu Vaříme s chutí, kde o titul v Bidfood Gastrostudiu bojovalo šest týmů, zvítězily kuchařky ze školní jídelny 2. ZŠ Plzeň z ulice Schwarzova. „Soutěžící předvedli dobré výkony. Vybrat vítěze bylo náročné,“ říká šéfkuchař Petr Konečný z Banquet týmu.
Bidfood, český výrobce zmrzlin Prima, k němuž patří i řemeslná zmrzlina La Panna, zorganizoval pro své klíčové zákazníky školení zaměřené na kopečkovou zmrzlinu. Účastníci si během akce prohloubili znalosti v oblasti péče o technologické vybavení, technik správného kopečkování i dekorace zmrzlinových vitrín.
V pátek 9. května proběhne v Bidfood Gastrostudiu finále projektu Vaříme s chutí. V boji o titul se utká šest týmů. Jejich úkolem bude připravit polévku z luštěnin a hlavní chod z ryby. V sázce je hodně – prestiž i finanční a materiální odměna.
V rámci e-shopu mujBidfood.cz najdete propojený e-shop Bidfood Gastrozařízení v novém modernějším vzhledu s novými funkcemi, které usnadní nakupování. Technologie a vybavení pro všechny provozovatele gastronomických provozů, restauratéry, barmany, cukráře nebo majitele obchodů.