Novinky

Bidfood již tradičně připravuje tuny ledu na lednový festival ledových soch na Pustevnách v Beskydech. Letos začal s výrobou 40 tun ledu již v prvním říjnovém týdnu.
S českými výrobky z Bidfoodu se setkává stále více zákazníků v zahraničí. Díky expanzi největšího českého e-shopu s potravinami Rohlík.cz do Budapešti se k maďarským zákazníkům dostávají častěji také výrobky z Opavy a Kralup nad Vltavou.
Vážení obchodní partneři, přejeme Vám příjemné prožití vánočních svátků a šťastný nový rok.
Ocenění získali hoteliéři a provozovatelé restaurací, kteří kvalitou poskytovaných služeb inspirují ostatní a nad rámec svých podnikatelských činností podporují rozvoj oboru. Bidfood gratuluje oceněným i všem nominovaným kandidátům.
Malý průvodce našimi bramborovými výrobky Nowaco, Marquise a Chef´s Excellence představuje prémiové hranolky, krokety či americké brambory. Většina z nich pochází z ultramoderních výrobních linek v Belgii, tradiční české krokety z vlastní opavské výroby.
Nakladatelství TopLife Czech zpracovalo stovky zpráv nezávislých inspektorů z návštěv restaurací v České republice a hlasy v anketě Nejlepší šéfkuchař. Během vyhlášení výsledků projektu Nejlepší restaurace byl pokřtěn stejnojmenný průvodce. Současně vznikla Velká kuchařka světových kuchyní, na které se podíleli i ocenění šéfkuchaři.
Africký mor prasat v Asii vedl k vybití stovek milionů prasat. Na světě tak chybí až čtvrtina prasat, což tlačí ceny vepřového masa rychle vzhůru. Proto nelze držet dlouhodobé nastavení cen.
V rámci příprav na kuchařskou olympiádu IKA 2020 se Juniorský národní tým AKC ČR vydal do slovinské Lublaně vyzkoušet nejsložitější kuchařskou soutěžní kategorii Chef's Table. Získal tak cenné rady i prvenství v kategorii! Juniorský národní tým vede Marek Svoboda, Executive Chef Bidfood.
Český Bidfood patří do rodiny společností, které zásobují restaurace potravinami a nápady na pěti světadílech. Vedení naší korporace sídlí v Jihoafrické republice, kde vítězný tým přivítal i řidič distribučního auta Bidfood South Africa.
Polední bezlepkové menu s využitím zvěřiny nebo hovězího masa bylo tématem letošního ročníku soutěže Školní jídelna chutně a zdravě. Bidfood gratuluje vítězům a těší se na zástupce školních jídelen z celé ČR v příštím ročníku.