Novinky

Nakupte soutěžní produkty Nowaco a nabídněte tak Vašim zákazníkům možnost získat atraktivní ceny. Rozdáváme tisíce cen: nože Fiskars, fritézy Cosori a nové Mitsubishi ASX.
Bidfood od 3. do 5. listopadu rozveze kamkoliv po celé ČR svěží Svatomartinská vína, aby se mohla výjimečně již 7. listopadu slavnostně otevřít. Označení Svatomartinské mohou získat jen suchá vína několika odrůd za splnění řady kritérií. Letos Bidfood nabídne Svatomartinské z Vinařství Vajbar a od vinařů ze ZD Němčičky.
Pomůžeme Vám, našim odběratelům, splnit požadavky EUDR, které mají podpořit ochranu světových lesů. Nařízení EUDR se týká komodit skotu, kakaa, kávy, palmy olejné, kaučuku, sóji a dřeva.
Víte, co znamená seafrozen nebo MSC? Víte, z jakých ryb se filé vyrábí, jak se ryby loví a zpracovávají? Roman Staša vám ve videu představí cestu filé od výlovu z oceánu, přes kralupskou zpracovnu ryb až po skvělé jídlo na talíři. Přesvědčte se, že nejprodávanější porce filé v Česku obsahují 100 % rybího masa bez chemie.
Letní večery si čím dál více lidí vychutnává se sklenkou chlazeného aperitivu. K nejoblíbenějším patří nízkoalkoholické míchané nápoje na bázi perlivého vína – Ciao Spritz (varianta na Aperol Spritz), svěží Lemon Spritz nebo Hugo Spritz. Všechny již namíchané koktejly stačí jen nachladit, přidat led a dozdobit citrusy, mátou nebo olivou.
Mezinárodní konference společností Bidfood, která se uskuteční na začátku září v Rio de Janeiru, je skvělou příležitostí ukázat světu, co všechno se skrývá za značkou Bidfood Česká republika. Rozhodli jsme se proto natočit krátký film, který divákům přiblíží naši každodenní práci – protože to nejdůležitější se odehrává dávno předtím, než se jídlo objeví na talíři.
Letošní 59. Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech byl opět plný filmových hvězd, nezapomenutelných momentů – a tentokrát i zmrzliny Pegas Premium. Jako hrdý partner KVIFF.TV parku jsme se během festivalového týdne připojili k této výjimečné atmosféře přímo vedle ikonického hotelu Thermal.
Celkem desetkrát během prázdnin zaveze Bidfood do pražské zoologické zahrady kostkový led. Ten v horkých letních dnech osvěží zvířata i návštěvníky. Radost z Party ledu mají všichni. Skotačí v něm papoušci nestoři kea, lední medvědi, bizoni, koně Převalského či kapybary.
Gastrostudio Bidfood přivítalo další výraznou osobnost moderní gastronomie – šéfkuchaře Baoyonga Zhenga. Mladý, energický a talentovaný kuchař, který se do světa fine diningu zapsal nejen jako soutěžní talent, ale i jako spoluzakladatel úspěšné rodinné restaurace Mr. Bao.
Na ekologii se myslí i v průmyslových zónách. V areálu nejnovějšího distribučního depa České Budějovice se zelená přes 4 000 nově vysazených rostlin a ožívá rybníček. Při stavbě skladů se samozřejmě věnovala velká pozornost také vhodným technologiím.