Novinky

Fanoušci smaženého hermelínu nebo camembertu se k vám budou vracet! Přesvědčí je chuť vyzrálého plísňového sýru a krémová konzistence. Nový obalovaný camembert z Opavy – celý nebo v trojhráncích – si mohou vychutnat se salátem či jen tak s brusinkami.
Skvělé stařené maso u nás dokáže připravit jen pár lidí. Jak na to, předvedli v Gastrostudiu experti ze společnosti Stagionello v čele se Shonem Cuomem, synem tvůrce jedné z nejpropracovanějších metod zrání na světě. Českou premiéru mělo na seminářích zařízení na zrání ryb.
Již deset druhů šunek vyrábí Bidfood v Dýšině u Plzně. Prvních sedm nejoblíbenějších uzenin se dočkalo také plátkované varianty. Na výběr jsou šunky vepřové i kuřecí, kulaté i hranatá, šunky nejvyšší jakosti, výběrové i standardní. Nový stroj nakrájí a vyskládá 20 kg šunky za 1 minutu a 40 vteřin.
Stačila jedna jediná noc a první letošní kurz v Bidfood Gastrostudiu byl vyprodán. Aby také ne, když jeho téma Originální a trendy recepty pro obědová menu vzniklo na přání mnohých zákazníků. Úlohy lektora se skvěle zhostil Martin Staněk, šéfkuchař z Perfect Canteen.
Karotkový krém dochucený pomerančovým prachem nebo pangas s čínskými nudlemi by zabodovaly i v menu vyhlášených restaurací. Receptury však vznikly primárně pro školní jídelny v rámci akce Nové trendy v moderním vaření. Šéfkuchaři pokrmy prezentují během jarních prázdnin po celé ČR již patnáctým rokem.
Jeho pokrmy slavily úspěch v Londýně i New Yorku. Od roku 2002 je můžete ochutnat ve vyhlášených pražských restauracích Aromi a La Finestra in Cucina či v bistru La Bottega. Jaké je tajemství italské kuchyně, to prozrazuje v rozhovoru známý šéfkuchař Riccardo Lucque.
Šéfkuchaři z Gastro Teamu Bidfood již přes 20 let prezentují pokrmy po celé ČR. Zřídili Gastrostudio Bidfood, ve kterém s nejlepšími českými i zahraničními šéfkuchaři pořádají kurzy. Aktuálně chystají nová školení v rámci Bidfood Training Academy s cílem vzdělávat profesionální kuchaře.
Ombrina má pevné šťavnaté maso s velmi jemným aroma. Chuťově se podobá známějšímu mořskému vlkovi nebo pražmě královské. Znalci však ombrinu hodnotí jako nejchutnější z těchto středomořských ryb. Novinkou v sortimentu jsou filety, které vyniknou na denním i večerním menu. Díky příznivé ceně a 100% absenci kostí se hodí i do jídelen.
Pikantní a bavorské klobásy Bravur zaznamenaly obrovský úspěch na vánočních trzích. Nyní míří na hory! A s nimi skvělé párky tří receptur, nově i ve snídaňových mini variantách. Klobásy a párky Bravur vyrábí Bidfood v Dýšině u Plzně.
Potraviny se značkou Coronet se pyšní vysokou stálou kvalitou a příznivou cenou. Pro populární asijské restaurace vzniká nová řada produktů Coronet Asia. Některé z nich bodují i v běžných provozech. V prodeji jsou první tři výrobky a brzy budou následovat další.