Novinky

S létem přichází nová vlna osvěžujících příchutí, které si jednoduše nemůžete nechat ujít. Značka Prima každoročně přináší oblíbené zmrzliny, představuje nové chutě, zajímavé kombinace a také vylepšení, která potěší milovníky klasiky i fanoušky novinek.
Nedílnou součástí skvěle fungujícího gastronomického podniku je i perfektní čistota od kuchyně až po toaletu. P&G Professional přináší kompletní řešení od značek Jar, Mr. Proper a Ariel, které vám pomůže vše zvládnout rychle, jednoduše a bezpečně.
V rámci prémiové spolupráce se na 59. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary představí to nejlepší z tuzemské zmrzlinářské tvorby – výrobky Pegas Premium. Filmoví fajnšmekři mohou ochutnat Pegas v KVIFF.TV Parku, kde bude mít značka stánek s bohatým programem.
V napínavém finále projektu Vaříme s chutí, kde o titul v Bidfood Gastrostudiu bojovalo šest týmů, zvítězily kuchařky ze školní jídelny 2. ZŠ Plzeň z ulice Schwarzova. „Soutěžící předvedli dobré výkony. Vybrat vítěze bylo náročné,“ říká šéfkuchař Petr Konečný z Banquet týmu.
Bidfood, český výrobce zmrzlin Prima, k němuž patří i řemeslná zmrzlina La Panna, zorganizoval pro své klíčové zákazníky školení zaměřené na kopečkovou zmrzlinu. Účastníci si během akce prohloubili znalosti v oblasti péče o technologické vybavení, technik správného kopečkování i dekorace zmrzlinových vitrín.
V pátek 9. května proběhne v Bidfood Gastrostudiu finále projektu Vaříme s chutí. V boji o titul se utká šest týmů. Jejich úkolem bude připravit polévku z luštěnin a hlavní chod z ryby. V sázce je hodně – prestiž i finanční a materiální odměna.
V rámci e-shopu mujBidfood.cz najdete propojený e-shop Bidfood Gastrozařízení v novém modernějším vzhledu s novými funkcemi, které usnadní nakupování. Technologie a vybavení pro všechny provozovatele gastronomických provozů, restauratéry, barmany, cukráře nebo majitele obchodů.
Přestože má většina z nás kuchaře Banquet týmu spojené s radami, jak správně pracovat se sous-videm masem, Petr, Pavel a Pepa toho umějí mnohem víc. V polovině dubna se pustili spolu se studenty SŠTŘ Nový Bydžov do omáček, a to hned do pěti!
Speciální mouky na pizzu, focacciu a těstoviny dováží Bidfood přímo z Itálie od Molini Pivetti již deset let. Mouky Pivetti tehdy obstály v pečlivém testu mouk v konkurenci výrobků od sedmi firem a zájem zákazníků správnost volby potvrzuje.
Na začátku dubna proběhl v Plzni již 29. ročník nejprestižnější soutěže pro mladé talenty v gastronomii. O tituly bojovalo 13 cukrářů a 19 kuchařů z učilišť a středních odborných škol z celého Česka. „Letošní ročník byl velmi vyrovnaný,“ hodnotí výkony studentů porotci.