Kuchařské kurzy
Recept
mujbidfood.cz
Novinky
Tomáš Krátký
Představujeme Vám Tomáše Krátkého, kuchaře – umělce, člena klubu Chef de Chefs, žáka Paula Bocuse. Vaření je jeho vášní a věnuje se jí celý život. Zvěřina podle něj patří do každého menu – jarního, letního, podzimního, zimního a hlavně je ozdobou denního menu. A proč si vybral zvěřinu Petron?

Profesionální studio pro kuchaře

Gastrostudio Bidfood nabízí kuchařské i poradenské kurzy pro odbornou veřejnost a zaměstnance. Kurzy připravuje Gastro Team Bidfood se špičkovými světovými kuchaři.

Chceme zvyšovat úroveň české gastronomie. Proto jsme v lednu 2009 jako první distributor potravin v ČR otevřeli kuchařské profesionální studio. Držíme trend s nejmodernějšími technologiemi v oboru a máme skoro vše, co je „in“.  |  O nás