Geniální hovězí a vepřové trhané maso
16. 7. 2019

Geniální hovězí a vepřové trhané maso

Ihned po uvedení na trh se šťavnaté trhané maso Banquet stalo hvězdou streetfoodu. Uplatnění ovšem nachází i na talířích restaurací. Bidfood připravuje maso metodou sous-vide ve vlastní opavské výrobě. Maso je ve vakuovém sáčku upečeno zcela doměkka. Super šťavnatost získá po smíchání s přiloženým výpekem.

S trhaným hovězím a vepřovým masem sous-vide Banquet přichází skvělá příležitost, jak zatraktivnit menu. Maso si díky vaření ve vakuu zachovává přirozenou šťavnatost a skvělou chuť. Velkou popularitu získává trhané maso v hamburgerech, které povyšuje svou šťavnatostí k nečekanému chuťovému zážitku.

Rychlá příprava

Sous-vide Banquet trhané maso se doporučuje prohřát na páře (případně v horké vodě) přímo v originálním obalu, který je pro tepelnou úpravu certifikován. Po ohřátí lze maso velmi rychle natrhat vidličkou nebo dokonce rozmělnit jen prsty. Trhané maso získá ještě větší šťavnatost po smíchání s výpekem, který je součástí balení.

Banquet | trhané maso sous-vide | tortilla

Podávání sous-vide trhaného masa

Hovězí trhané maso se připravuje z mírně osoleného krku, vepřové trhané maso z jemně okořeněné vepřové plece. Ohřáté natrhané maso je tak možné dále dochutit libovolnou omáčkou. Na porci bohatě stačí 60 až 80 g, což odpovídá přibližně 150 g masa před tepelnou úpravou.

Banquet | trhané maso sous-vide | jednohubky

Skvěle se hodí do hamburgerů, tortill, plněných sendvičů nebo baget. Trhané maso je vynikající součástí salátů. Podávat lze i jako hlavní chod.

Tip: pár minut dotáhnout s červeným vínem a kořenovou zeleninou; servírovat s bramborovým pyré apod.

pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí