Geniální hovězí a vepřové trhané maso
Ihned po uvedení na trh se šťavnaté trhané maso Banquet stalo hvězdou streetfoodu. Uplatnění ovšem nachází i na talířích restaurací. Bidfood připravuje maso metodou sous-vide ve vlastní opavské výrobě. Maso je ve vakuovém sáčku upečeno zcela doměkka. Super šťavnatost získá po smíchání s přiloženým výpekem.
S trhaným hovězím a vepřovým masem sous-vide Banquet přichází skvělá příležitost, jak zatraktivnit menu. Maso si díky vaření ve vakuu zachovává přirozenou šťavnatost a skvělou chuť. Velkou popularitu získává trhané maso v hamburgerech, které povyšuje svou šťavnatostí k nečekanému chuťovému zážitku.
Rychlá příprava
Sous-vide Banquet trhané maso se doporučuje prohřát na páře (případně v horké vodě) přímo v originálním obalu, který je pro tepelnou úpravu certifikován. Po ohřátí lze maso velmi rychle natrhat vidličkou nebo dokonce rozmělnit jen prsty. Trhané maso získá ještě větší šťavnatost po smíchání s výpekem, který je součástí balení.
K dispozici na mujBidfood.cz:
- 709053 Trhané hovězí maso sous-vide Banquet cca 1,1 kg
- 709020 Trhané vepřové maso sous-vide Banquet cca 1,1 kg
Podávání sous-vide trhaného masa
Hovězí trhané maso se připravuje z mírně osoleného krku, vepřové trhané maso z jemně okořeněné vepřové plece. Ohřáté natrhané maso je tak možné dále dochutit libovolnou omáčkou. Na porci bohatě stačí 60 až 80 g, což odpovídá přibližně 150 g masa před tepelnou úpravou.
Skvěle se hodí do hamburgerů, tortill, plněných sendvičů nebo baget. Trhané maso je vynikající součástí salátů. Podávat lze i jako hlavní chod.
Tip: pár minut dotáhnout s červeným vínem a kořenovou zeleninou; servírovat s bramborovým pyré apod.