Téma # hamburgery

Ihned po uvedení na trh se šťavnaté trhané maso Banquet stalo hvězdou streetfoodu. Uplatnění ovšem nachází i na talířích restaurací. Bidfood připravuje maso metodou sous-vide ve vlastní opavské výrobě. Maso je ve vakuovém sáčku upečeno zcela doměkka. Super šťavnatost získá po smíchání s přiloženým výpekem.
Bidfood Kralupy investoval v divizi masa cca 2,5 milionu Kč do technologií na výrobu masných polotovarů, především mletých mas a hamburgerů.
Špičkový hovězí burger? Bidfood má jednoduché řešení! Základem se může stát předpečený hovězí burger Nowaco, který lze ve velmi krátkém čase rovnou ze zmrazeného stavu plně dopéct. Výsledkem je šťavnatý burger s čistou chutí hovězího masa.
Od léta Bidfood v Opavě vyrábí zajímavé zeleninové novinky nejen pro vegetariány a školní jídelny. Zeleninové burgery a placičky mají stejné zeleninovo-vaječné složení, rozdílnou velikost a několik možností využití. Tyto alternativy masových jídel chutnají i milovníkům masa.
Svezte se na populární hamburgerové vlně. Vše, co je potřeba pro vynikající hamburger, najdete v katalogu Burger concept od Bidfoodu. Základ úspěchu burgeru tvoří nejvýše tři výrazné suroviny. Přitom podle Burger conceptu lze vytvořit nespočet kombinací ingrediencí a k tomu vymyslet originální servírování. Miniburgery k snídani nebo na raut, hamburger dvouručák k obědu anebo bezmasý burger k večeři?
Včera a dnes přišlo na pražskou část Bidvest Tour dohromady 5 000 návštěvníků. Děkujeme za Vaši účast. Zároveň srdečně zveme na pokračování 1. a 2. června do Olomouce. Největší gastronomická událost pro odbornou veřejnost v Česku díky Vám zřejmě pokoří všechny své dosavadní rekordy.
Máme pro Vás výborné slané pečivo od německého výrobce Wolf ButterBack, který používá nejkvalitnější suroviny. Pečivo vydrží díky máslu déle čerstvé. K pečivu přidáváme spoustu tvůrčích podnětů, aby pečivo působilo ještě lákavěji. Nápady uplatníte nejen klasicky před pečením nebo po upečení, ale i druhý den, aby Vám opravdu nic nezbylo.