Burger concept – suroviny & nápady
13. 6. 2016

Burger concept – suroviny & nápady

Svezte se na populární hamburgerové vlně. Vše, co je potřeba pro vynikající hamburger, najdete v katalogu Burger concept od Bidfoodu. Základ úspěchu burgeru tvoří nejvýše tři výrazné suroviny. Přitom podle Burger conceptu lze vytvořit nespočet kombinací ingrediencí a k tomu vymyslet originální servírování. Miniburgery k snídani nebo na raut, hamburger dvouručák k obědu anebo bezmasý burger k večeři?

Hamburgery +80%

V Evropě včetně Česka se úspěšně prosazuje koncept burger restaurací. Především mladí lidé burgery milují. Za poslední tři roky se zvýšila konzumace hamburgerů v Evropě o 80%. Proč pravý hamburger zařadit na jídelní lístek i v běžné restauraci?

Sáhnou po něm hosté, kteří tradiční kuchyni nevyhledávají. Porce jsou dostatečně velké a hosté mají pocit, že se hodně najedli. Na přípravu jedinečného burgeru není potřeba speciální dovednosti, protože postup přípravy se dá snadno naučit. S prověřenými surovinami se dosáhne vždy vysoké kvality.

Bidfood se stánkem Burger concept vzbudil na Bidfood Tour 2016 velký zájem. Bidfood totiž nabízí kompletní burgerové řešení od surovin přes technologie po servírování v dobré restauraci či z okénka.

Současně vyšel katalog doplněný řadou informací, doporučení a tipů. Podrobně se věnuje základním surovinám hamburgeru. Při zakousnutí do hamburgeru musí být nejvíce cítit maso, dále bulka a pak teprve další chutě. Velký prostor v katalogu je věnován také doplňkům, omáčkám i hranolkům.

Aktuální sortiment naleznete na mujBidfood.cz v konceptu:

pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí