Téma # pečivo

Za cizojazyčnými značkami dortů Sweet Delight, CrossCafe a L'Chefs se skrývají čeští cukráři, kteří se svými zmrazenými dorty dobývají svět. Dokonalé technologie zmrazování umožňují nejen export do Francie či Mexika, ale také možnost udělat si v jakémkoli provozu zásobu dezertů, které se mohou rozmrazovat podle aktuálního odbytu.
K pivu se nejlépe hodí další pivo a také řada studených lahůdek nebo něco křupavého. Nejoblíbenější jsou utopenci a nakládané sýry nebo ryby. Chroupat lze brambůrky či škvarky. A co takhle tlačenka, gothaj nebo korbáčky?
Chcete se stát v očích hostů mistrem cukrářem a cukr v kuchyni je váš nepřítel? Jestli ano, dort nebo koláč rozbalte a nechte rozmrazit 8 až 12 hodin v chladničce. Servírovat můžete třeba věhlasný Schwarzwaldský dort Pfalzgraf dovezený přímo z Černého lesa.
Vůně pečících se malých plundrových mřížek Bagetier přiláká nové zákazníky, hosty k snídani či děti do jídelny. Zlatavé mini pečivo vydrží díky bohaté pudinkové náplni vláčné až do druhého dne po dopečení. Z opavské výroby míří k zákazníkům již čtyři kombinace příchutí.
Připravte hamburger nebo plněnou bagetu, servírujte k snídani chléb a ke kávě zákusky. Prodávejte pečivo. Nic nového? Ovšem bez lepku je to pro stovky tisíc celiaků a alergiků malý zázrak. Navíc mnohem větší skupina lidí vyhledává bezlepkové potraviny jako vítanou změnu.
Potenciálně rakovinotvorný akrylamid vzniká při smažení hranolek nebo pečení pečiva. Od 11. dubna 2018 vchází v účinnost Nařízení komise EU 2158/2017, díky kterému by se obsah akrylamidu měl snižovat. Zákazníci Bidfoodu se nové legislativy nemusí obávat.
Jogurtová, mramorová nebo citronová bábovka je kdykoliv rychle k dispozici ke snídani, svačině či ke kávě. Stačí rozkrájet a servírovat. Velmi dobré vláčné bábovky Gecchele mají dlouhou trvanlivost díky kvalitnímu složení bez chemie.
Hotel nebo penzion se s hosty loučí snídaní – přeje jim krásný den a těší se na shledanou. Bohužel občas je ze složení a způsobu servírování snídaně spíše slyšet sbohem, navždy. Bidfood nedávno představil již druhý katalog Den začíná snídaní..., s kterým lze snídani vždycky o kousíček vylepšit.
Svezte se na populární hamburgerové vlně. Vše, co je potřeba pro vynikající hamburger, najdete v katalogu Burger concept od Bidfoodu. Základ úspěchu burgeru tvoří nejvýše tři výrazné suroviny. Přitom podle Burger conceptu lze vytvořit nespočet kombinací ingrediencí a k tomu vymyslet originální servírování. Miniburgery k snídani nebo na raut, hamburger dvouručák k obědu anebo bezmasý burger k večeři?
Máme pro Vás úchvatné sladké pečivo od výrobce Wolf ButterBack, který často používá výborné suroviny vlastní výroby. Pečivo vydrží díky máslu déle čerstvé. Navíc přidáváme spoustu tipů, aby pečivo působilo ještě lákavěji. Tipy uplatníte nejen klasicky před pečením nebo po upečení, ale i druhý den, aby vám opravdu nic nezbylo.