Téma # pečivo

Vůně čerstvého pečiva je k nezaplacení. Přiláká zákazníky a vzbudí u nich chuť na čerstvé křupavé pečivo. Náklady na dopékání pečiva mohou být překvapivě nízké i při vyšších cenách elektřiny. Uspořit lze při dodržení pěti zásad.
Za cizojazyčnými značkami dortů Sweet Delight, CrossCafe a L'Chefs se skrývají čeští cukráři, kteří se svými zmrazenými dorty dobývají svět. Dokonalé technologie zmrazování umožňují nejen export do Francie či Mexika, ale také možnost udělat si v jakémkoli provozu zásobu dezertů, které se mohou rozmrazovat podle aktuálního odbytu.
K pivu se nejlépe hodí další pivo a také řada studených lahůdek nebo něco křupavého. Nejoblíbenější jsou utopenci a nakládané sýry nebo ryby. Chroupat lze brambůrky či škvarky. A co takhle tlačenka, gothaj nebo korbáčky?
Chcete se stát v očích hostů mistrem cukrářem a cukr v kuchyni je váš nepřítel? Jestli ano, dort nebo koláč rozbalte a nechte rozmrazit 8 až 12 hodin v chladničce. Servírovat můžete třeba věhlasný Schwarzwaldský dort Pfalzgraf dovezený přímo z Černého lesa.
Vůně pečících se malých plundrových mřížek Bagetier přiláká nové zákazníky, hosty k snídani či děti do jídelny. Zlatavé mini pečivo vydrží díky bohaté pudinkové náplni vláčné až do druhého dne po dopečení. Z opavské výroby míří k zákazníkům již čtyři kombinace příchutí.
Připravte hamburger nebo plněnou bagetu, servírujte k snídani chléb a ke kávě zákusky. Prodávejte pečivo. Nic nového? Ovšem bez lepku je to pro stovky tisíc celiaků a alergiků malý zázrak. Navíc mnohem větší skupina lidí vyhledává bezlepkové potraviny jako vítanou změnu.
Potenciálně rakovinotvorný akrylamid vzniká při smažení hranolek nebo pečení pečiva. Od 11. dubna 2018 vchází v účinnost Nařízení komise EU 2158/2017, díky kterému by se obsah akrylamidu měl snižovat. Zákazníci Bidfoodu se nové legislativy nemusí obávat.
Jogurtová, mramorová nebo citronová bábovka je kdykoliv rychle k dispozici ke snídani, svačině či ke kávě. Stačí rozkrájet a servírovat. Velmi dobré vláčné bábovky Gecchele mají dlouhou trvanlivost díky kvalitnímu složení bez chemie.
Hotel nebo penzion se s hosty loučí snídaní – přeje jim krásný den a těší se na shledanou. Bohužel občas je ze složení a způsobu servírování snídaně spíše slyšet sbohem, navždy. Bidfood nedávno představil již druhý katalog Den začíná snídaní..., s kterým lze snídani vždycky o kousíček vylepšit.
Svezte se na populární hamburgerové vlně. Vše, co je potřeba pro vynikající hamburger, najdete v katalogu Burger concept od Bidfoodu. Základ úspěchu burgeru tvoří nejvýše tři výrazné suroviny. Přitom podle Burger conceptu lze vytvořit nespočet kombinací ingrediencí a k tomu vymyslet originální servírování. Miniburgery k snídani nebo na raut, hamburger dvouručák k obědu anebo bezmasý burger k večeři?