Téma # rauty

Při dokonalém zpracování skvělé suroviny vznikají výjimečné výrobky top kvality. Losos uzený plátkovaný Nowaco si za dva roky získal věrné zákazníky, kteří již jiného uzeného lososa nechtějí. Ryba získává nezaměnitelnou chuť a vůni díky tradičnímu postupu uzení ve studeném kouři z bukového dřeva.
Uzené makrely Nowaco nejsou žádné čudly. V chladných irských vodách dorostly do ideální váhy a získaly tak dostatek tuku potřebného k perfektnímu vyuzení. Díky němu se maso máslové konzistence doslova rozpadá na jazyku. Již s prvním soustem se rozvíjí plná chuť uzené makrely.
Oblíbenost původních výrobků od regionálních řezníků a uzenářů roste. I proto Bidfood rozvíjí spolupráci také s menšími rodinnými firmami. Jejich uzeniny distribuuje po celé ČR pod společnou značkou Farma Jeníkov.
Delimax, výrobce lahůdek Varmuža a "dvorní" dodavatel lahůdek pro Bidfood, opět udává trend na trhu. Jako první velký výrobce lahůdek přistoupil k razantnímu kroku. Dosud používaný výrobní salám nahradil pařížským salámem. Tím zvýšil kvalitu lahůdek napříč celým sortimentem obsahujícím salám.
Hotel nebo penzion se s hosty loučí snídaní – přeje jim krásný den a těší se na shledanou. Bohužel občas je ze složení a způsobu servírování snídaně spíše slyšet sbohem, navždy. Bidfood nedávno představil již druhý katalog Den začíná snídaní..., s kterým lze snídani vždycky o kousíček vylepšit.
Řeznictví a uzenářství U Dolejších v Davli se zabývá zpracováním masa a masných výrobků již od roku 1901. V seriálu Uzeniny z regionů se představuje již pátá rodinná firma, jejíž uzeniny Bidfood distribuuje po celé ČR. V sortimentu uzenin naleznete davelských výrobků nejvíce – šest desítek.
Svezte se na populární hamburgerové vlně. Vše, co je potřeba pro vynikající hamburger, najdete v katalogu Burger concept od Bidfoodu. Základ úspěchu burgeru tvoří nejvýše tři výrazné suroviny. Přitom podle Burger conceptu lze vytvořit nespočet kombinací ingrediencí a k tomu vymyslet originální servírování. Miniburgery k snídani nebo na raut, hamburger dvouručák k obědu anebo bezmasý burger k večeři?
Bidfood distribuuje uzeniny ze všech koutů České republiky. Obvykle jde o rodinné firmy. Brněnský Steinex navázal v roce 1994 na mimořádně dlouhou tradici výroby a zkušenosti pěti generací řeznických a uzenářských mistrů. Spojení jména Steinhauser s řeznickým řemeslem se datuje už od roku 1846!
Oblíbenost původních výrobků od regionálních řezníků a uzenářů roste. I proto s nimi velkoobchod potravin Bidfood rozvíjí v posledních letech spolupráci. Přibližme si rodinnou společnost Beskydské uzeniny Chodura s téměř stoletou tradicí.