Lukáš Krepčík

Lukáš Krepčík

Šéfkuchař - Pivovarská restaurace Děčín


Vzdělání:

  • ISŠS – Hotelová škola, Teplice; obor kuchař


Pracovní kariéra:

  • 2014 - Pivovarská restaurace Děčín šéfkuchař
  • 2010 - 2014 manažer a šéfkuchař gastroprovozů, Hotel Lev Lovosice**** a Café Zámeček
  • 2010 - 2011 externí šéfkuchař Hotel Ostrov Tisá ****
  • 2009 - Externí šéfkuchař restaurace u Koziček
  • 2009 - Grand Restaurant, Ústí nad Labem
  • 2008 - 2013 kapitán Gastro Teamu Bidfood
  • 2008 - zaškolovací externí kuchař firmy Rational
  • 2007 - účast na akcích sazka areně
  • 2007 - podnikatel v gastronomii gastronomický poradce
  • 1998 - 2007 restaurace Beethoven – kuchař


Významné projekty a aktivity:

  • Expogast Luxemburg 2014
  •     1x bronzová medaile
  •     Stáž Obecní Dům 
  •     Stáž Café Louvre
  •     Stáž Patriot X
  •     Stáž Lahůdkářství u Paukerltů
  •     Stáž Restaurace LA Teror (ocenění bibe,Michaelin)
  •     Mimořádné ocenění od AKC – ČR za přínos gastronomii
  •     Spolupráce na projektu cíl 3 od EU (vaření s mládeží do 15 let)
  •     Vytvoření kuchařky pro firmu Aviko 
  • IKA 2012 Bidfood team
  •     1x bronzová medaile
  • Mezinárodní soutěž Norinberk 2011 Bidfood team
  •     1x zlatá medaile
  • IKA 2008 Bidfood team
  •     1x bronzová medaile
  • Držitel ocenění M. D. Retigové
  •     1x bronzová medaile
  •     1x stříbrná medaile
  • Gastro Vavřinec
  •     1x zlatá medaile
  •     4x stříbrná medaile
  • Vyřezávání (carving) 
  •     1x stříbrná medaile
  •     1x bronzová medaile¨
  • Gastro Hradec
  •     3x zlatá medaile
  •     7x  stříbrná medaile
  •     4xbronzová medaile


Ostatní:

  •     Člen představenstva AKC-ČR
  •     Aktivní účast na seminářích(sushi,molekulární kuchyně,moderní kuchyně,francouzská kuchyně atd.)