Téma # Bidfood Opava: sous-vide

Ihned po uvedení na trh se šťavnaté trhané maso Banquet stalo hvězdou streetfoodu. Uplatnění ovšem nachází i na talířích restaurací. Bidfood připravuje maso metodou sous-vide ve vlastní opavské výrobě. Maso je ve vakuovém sáčku upečeno zcela doměkka. Super šťavnatost získá po smíchání s přiloženým výpekem.
Pracoviště pro technologicky náročné úpravy masa, které by si jinak zákazníci museli složitě připravovat sami, založili v opavské výrobě v roce 2012. Pilotním projektem se stala příprava masa metodou sous-vide.
V Opavě navazujeme na tradici zdejších mrazíren sahající do 50. let 20. století. Některé produkty zde vyrábíme podle původních receptur dodnes, ovšem v moderních provozech splňujících povinné i dobrovolné normy. Nyní jsme největším výrobcem zmrzlin na území České a Slovenské republiky, významným výrobcem zmrazených jídel či masa sous-vide.
Návštěvníci veletrhu Salima 2018 byli nadšeni z masa Sous-vide Banquet, součásti projektu Teplé pulty, u společného stánku RN Servis EU a Bidfood. Teplý pult je skvělá příležitostí, jak rozšířit sortiment prodejny.
Ať jste luxusní restaurace nebo závodní jídelna, uvařte excelentní omáčku a doplňte ji měkkým šťavnatým masem Sous-vide. Servírovat jej můžete také na studeno nakrájené na tenké plátky. Nebo maso rychle ogrilujte. Přepočítejte si náklady na pečení masa. Ušetřete čas a energii, Sous-vide koupíte za cenu suroviny!
Sous-vide se nyní těší v Evropě velké oblibě. Neváhejte a nabídněte maso upravené touto metodou také. Velkoobchod potravin Bidfood jako jediný nabízí maso Sous-vide, navíc z vlastní výroby. Neinvestujte do technologie a přesvědčte se sami, zda Bidfood pro Vás připravuje Sous-vide podle Vašich představ.