Prima zmrzlina Mrož – z ovoce a tvarohu

Nanuky a dřeně Mrož obsahují oproti ostatním zmrzlinám extrémně vysoký podíl ovoce – vždy přes 50%. Díky tomu se obejdou bez aromat a barviv. Mezi další suroviny patří smetana, tvaroh a jogurt. Díky své přírodní vyvážené chuti se stal Mrož jedním z nejoblíbenějších nanuků.

Mrož | logo

Originální mrož plný jahod

Mrož jahodový v tmavé čokoládě obsahuje přes 50% jahod. Ve zmrzlině nenajdete rostlinné tuky, vodu ani aromata a barviva. Zkrátka, přírodní chuť jahod je nejdůležitější! Proto se do Mrože vybírají jen některé odrůdy jahod, které musí být vyzrálé, sklizené v červnu a rychle zpracované, aby výsledná zmrzlina neztrácela chuť ani barvu. Podle použitých jahod se pak mění odstín zmrzliny.

Tento originální nanuk nemá v Evropě obdobu a jeho dokonale vyvážená receptura zůstává od svého vzniku beze změn. Chuť jahod zjemňuje smetana, příjemně dokyseluje tvaroh a mírně dochucuje cukr. V továrně Bidfood Opava se za rok vyrobí 30 milionů Mrožů, kteří spolykají téměř 1 000 tun jahod. Na rozdíl od imaginativních reklam, se Mrož vyrábí plně automaticky bez doteku lidské ruky. Moderní linka vyrobí 400 000 Mrožů denně.

Mroži z jahod, černého rybízu a tvarohu | 500010, 500020, 500055

Mroži se množí

Řada populárních zmrzlin se postupně rozrůstá. Nejdřív se Mrož začal vedle tmavé čokolády oblékat také do bílé – Mrož jahodový v bílé polevě. Oba Mroži získali za výjimečnou kvalitu oprávnění používat značku Klasa.

Rovněž přes 50% ovoce obsahuje Mrož Černý rybíz s tvarohem. Bezkonkurenčně osvěžující nearomatizovaná zmrzlina se smetanou je díky rybízu a tvarohu mírně nakyslá.

Mrož jahodový kornout a Svěží ovoce | 527087, 500051, 500046

Novinkami letošní sezóny jsou Mrož Svěží borůvka s jogurtem a Mrož svěží brusinka s tvarohem. Obě zmrzliny Svěží ovoce jsou skvělou kombinací osvěžující ovocné zmrzliny a lahodného jogurtu či tvarohu.

V nabídce nesmí chybět ani lehká mléčná jahodová zmrzlina usazená v křupavém oplatkovém kornoutu – Mrož jahodový kornout.

Mrož malinová, jahodová a meruňková dřeň | 500082, 500071, 523090, 500041

Ovocné dřeně

Třetím členem Mroží rodiny se stala Jahodová dřeň v malém kelímku, opět s neobvykle vysokým podílem ovoce nad 55%. Pak přišel nápad s dření v čokoládě na dřívku. Mrož JahodyMrož Maliny, oba s certifikací Klasa, obsahují více než 60% nepasírovaného ovoce bez stabilizátorů. Naposledy k dřením přibyl Mrož Meruňky – sluncem vyzrálé meruňky se zahalily do tmavé kakaové polevy.

Aktuální sortiment naleznete na mujBidfood.cz v kategoriích
Zmrzliny | Impulsní zmrzliny | Mrož a Zmrzliny | Rodinná balení | Vaničky

Více o značce Prima zmrzlina

Mrož zmrzlinové vaničky | 523302, 523301, 523295, 523228, 523296

Vaničky

Pro rodinné mlsání v horkých dnech přijdou vhod zmrzliny ve vaničkách. K oblíbené klasice Mrož Jahodový s tvarohem, elegantní zmrzlině Mrož Černý rybíz s tvarohem a Mrož Borůvky s jogurtem přibyly letos hned dvě novinky. Ve vaničce Mrož Svěží jahody se smetanou se snoubí oblíbená jahodová zmrzlina se smetanovou. Mrož Svěží maracuja a broskev s jogurtem v ovocné zmrzlině kombinuje broskev s exotickou maracujou a jejich chuť skvěle doplňuje jogurtová zmrzlina.

Galerie: 
Jak se vyrábí Mrož? s. 1
Jak se vyrábí Mrož? s. 2
Přiložené soubory: 
PřílohaVelikost
PDF icon Jak se vyrábí Mrož? s. 1192.36 KB
PDF icon Jak se vyrábí Mrož? s. 2316.74 KB
Mohlo by vás zajímat
Prima kopečková zmrzlina | zmrzlinový pohár
Dobré jméno restauraci či cukrárně utváří i dobrá zmrzlina. Ta může být lahodnou tečkou za obědem nebo večeří. Výborně se hodí jako osobitá součást dezertu s příznivým food cost. Oživte nabídku nejžádanějších kopečkových zmrzlin, specialit a sorbetů stejně jako to každou sezónu dělá Prima.
Kornouty Pegas Premium a Hořická trubička se zmrzlinou
Vynikající kornouty – nově s dvojicemi smetanových zmrzlin – doplňují úspěšnou řadu smetanových zmrzlin v čokoládě Pegas Premium. Vedle tradiční vanilky a čokolády tu je skvělá moderní kombinace Lemon & Cheesecake. Skvělou novinkou je pravá hořická trubička se zmrzlinou. Vskutku povedená kombinace potěší všechny milovníky tohoto tradičního dezertu.