Téma # Prima

Sladká tečka určená pro hosty, kteří dávají přednost neobvyklému, ale skvělému závěru menu. Nabídněte lahodný zmrzlinový dezert se speciální recepturou, který stačí jen servírovat.
Kuba, Ruská zmrzlina nebo Paráda neodmyslitelně patří spolu s rodinami Mrožů a Pegasů k Prima zmrzlině. Sáhnete raději po osvěžení s tradičními chutěmi tvarohu a smetany nebo s ledovými chutěmi ovocných džusů? Letos poprvé se představují Pribináček zmrzka a Tobogán Fruity.
Dobré jméno restauraci či cukrárně utváří i dobrá zmrzlina. Ta může být lahodnou tečkou za obědem nebo večeří. Výborně se hodí jako osobitá součást dezertu s příznivým food cost. Oživte nabídku nejžádanějších kopečkových zmrzlin, specialit a sorbetů stejně jako to každou sezónu dělá Prima.
Nanuky a dřeně Mrož obsahují oproti ostatním zmrzlinám extrémně vysoký podíl ovoce – vždy přes 50 %. Díky tomu se obejdou bez aromat a barviv. Mezi další suroviny patří smetana a tvaroh. Pro svou přírodní vyváženou chuť se stal Mrož jedním z nejoblíbenějších nanuků.
Zmrzlinu sice nejlépe prodává sluníčko, ale prodeje lze snadno podpořit. Významně pomáhá zdálky viditelně označené prodejní místo, menu s cenami, plný mrazicí box či atraktivní vzhled kopečkových zmrzlin ve výdejníku. Bidfood proto vedle spolehlivé distribuce zmrzlin nabízí také reklamní materiály i praxí prověřené tipy, jak si jednoduše zvýšit zisk.
Smetanovým zmrzlinám Pegas Premium v křupavé čokoládě nebo oplatkovém kornoutu tradičně nikdo neodolá. Ovšem letos se pokušení násobí s novou trojicí smetanových zmrzlin v kelímcích, kornoutem snů Pegas Cream Dream nebo jahodovou smetanovou zmrzlinou v kornoutu, která je posypána lískovými oříšky.
Vzpomínáme na rok 1997. Jak postupně sílilo naše tržní postavení v oblasti Čech, hledali jsme silného partnera pro distribuci našich výrobků na Moravě. Nejvhodnějším kandidátem se jevil opavský Oceán, největší mrazírna na severní Moravě.
Vzpomínáme na rok 1996 a zásadní slovenský krok. Nově založená společnost měla kancelář s jedním faxem a počítačem. Přicházelo se do ní přes čekárnu zubaře. Kořeny působení na Slovensku ovšem sahají do roku 1991, kdy první slovenské velkoobchody začaly kupovat od Nowaca rybí prsty, filé a hranolky.
Děkujeme řidičům, skladníkům, fakturantkám, nákupčím, dělníkům ve výrobě, řezníkům a všem dalším zaměstnancům Bidfoodu! Díky nim se i přes řadu nečekaných překážek dostávají potraviny do maloobchodních prodejen a kuchyní nemocnic nebo domovů seniorů i v těch nejmenších, nejodlehlejších nebo dokonce uzavřených obcích.