Téma # Prima

Dobré jméno restauraci či cukrárně utváří i dobrá zmrzlina. Ta může být lahodnou tečkou za obědem nebo večeří. Výborně se hodí jako osobitá součást dezertu s příznivým food cost. Oživte nabídku nejžádanějších kopečkových zmrzlin, specialit a sorbetů stejně jako to každou sezónu dělá Prima.
Smetanovým zmrzlinám Pegas Premium v křupavé čokoládě nebo oplatkovém kornoutu tradičně nikdo neodolá. Ovšem letos se pokušení násobí s novou dvojicí zmrzlin Pegas InJoy – stále měkce vláčné čokoládové polevy skrývají lahodnou kokosovou nebo lískooříškovou zmrzlinu. Chybět nesmí ani retro zmrzliny Pikao, Piknik či Hořická trubička se zmrzlinou.
Zmrzlinu nejlépe prodává sluníčko, ale úplně sama se neprodá. Je potřeba jí pomoci. Prodeje zmrzliny významně zvýší zdálky viditelné prodejní místo, menu s cenami, plný mrazicí box či atraktivní vzhled kopečkových zmrzlin ve výdejníku. Vedle spolehlivé a kvalitní distribuce zmrzlin Vám proto nabízíme také reklamní materiály a praxí prověřené tipy, jak si jednoduše zvýšíte zisk z prodeje zmrzlin.