Novinky
Vejce
V návaznosti na zprávy z médií týkající se nálezu antiparazitární látky fipronil ve vejcích a vaječných výrobcích původem z Nizozemska a Belgie Vám sdělujeme následující informace:
Představujeme Vám Tomáše Krátkého, kuchaře – umělce, člena klubu Chef de Chefs, žáka Paula Bocuse. Vaření je jeho vášní a věnuje se jí celý život. Zvěřina podle něj patří do každého menu – jarního, letního, podzimního, zimního a hlavně je ozdobou denního menu. A proč si vybral zvěřinu Petron?
V pořadu A dost! internetové televize Stream.cz se 7. srpna 2017 zaměřili na modré zmrzliny, které jsou oblíbené hlavně u dětí. Kopečková zmrzlina Prima uspěla díky tomu, že neobsahuje zdraví škodlivá barviva.

Vše pro gastronomii

Bidfood poskytuje gastronomickým provozům servis, který nezačíná objednávkou a nekončí dodáním zboží.

Chceme Vám usnadňovat život a stát se Vaší první volbou. Ať vaříte pro děti ve školní jídelně, hosty restaurace s michelinskou hvězdou nebo servírujete jen utopence, spojuje nás láska k jídlu a touha poskytovat nejlepší služby.  |  O nás

Proč s námi spolupracovat