Novinky
Gastrostudio Bidfood | včely
Bidfood se přidal k neformálnímu Klubu střešních včelařů. Včelaření má dnes obrovský ekologický význam, protože je jedinou možností, jak udržet včely v přírodě. Včera se na střeše kralupského Gastrostudia zabydlelo šest úlů. Včely se již vrací s pylem, pro který létají do okruhu pěti kilometrů.
Sušené zmrzlinové směsi Prima letos přichází s příchutěmi vanilka, lesní jahoda, pistácie, citron, čokoláda a borůvka. Na točenou zmrzlinu Prima bude z vlaječek a reklamních stojanů nově zvát populární Mrož.
Naší pouť napříč italskými vinařskými oblastmi prozatím zakončíme v regionu Emilia – Romagna. Z této oblasti pochází velmi oblíbené perlivé víno Lambrusco, které blíže představí 11. díl seriálu článků "Italská vína".

Vše pro gastronomii

Bidfood poskytuje gastronomickým provozům servis, který nezačíná objednávkou a nekončí dodáním zboží.

Chceme Vám usnadňovat život a stát se Vaší první volbou. Ať vaříte pro děti ve školní jídelně, hosty restaurace s michelinskou hvězdou nebo servírujete jen utopence, spojuje nás láska k jídlu a touha poskytovat nejlepší služby.  |  O nás

Proč s námi spolupracovat