Pavel Houdek

Pavel Houdek

Executive Chef Restaurace Infinity a Restaurace Theatro – Karlínské hudební divadlo, člen Asociace kuchařů a cukrářů ČR

Vzdělání:

  • 09/1992 - 06/1996 Střední odborné učiliště soukromé Fortel, Mladá Boleslav

Kuchař – specialista

  • Absolvent Kulinářské Akademie ČR
  • Absolvent kurzu cateringu
  • Odborný seminář LiveCooking
  • Absolvent kurzu HACCP
  • Praxe u michelinského šéfkuchaře Gorgona Ramsaye v restauraci Maze hotelu Hilton Old Town

Profesionální praxe:

  • 08/2012 - dosud   Restaurace Restaurace Infinity, Restaurace Theatro – Karlínské hudební: divadlo,P.2 Executive Chef, F&B Manager 
  • 02/2011 - 08/2012 Restaurace Potrefená Husa, P.7Executive Chef, F&B Manager
  • 09/2009 - 12/2010 Restaurace Zelený Dům,Kostelec n. Černými lesy Executive Chef, F&B Manager
  • 02/2006 - 08/2009 Cafe Louvre, P.1 Executive Chef 
  • 06/2002 - 01/ 2006 Cafe Louvre P.1 Kuchař 
  • 10/2001 - 06/2002 Hotel Koliba Mladá Boleslav Šéfkuchař
  • 10/1997 - 08/2001 Park Penzion Benátky nad Jizerou Šéfkuchař
  • 06/1997 - 09/1997 Hotel Expo, P.7 Kuchař

Znalosti

  • Příprava studené i teplé kuchyně
  • Dobrá znalost francouzské kuchyně
  • Dobrá znalost asijské kuchyně
  • Znalost mezinárodních kuchyní
  • Cukrářská výroba
  • Speciální příprava teplé kuchyně
  • Nové trendy servírování, dochucování a vzhled pokrmů
  • Příprava ryb