Petr Janů

Petr Janů

Šéfkuchař, specialista na veřejné stravování, soukromý gastronomický konzultant

Vzdělání:

  • SOU  Jihlava, Havlíčkova ul. 109
  • Maturitní vzdělání

Pracovní kariéra:

  • 1998  - 2013 OSV v oboru gastroporadenství, projekty a návrhy stravovacích provozů, školení obsluhy technologického zařízení, poradenská činnost v gastronomii
  • 1985 – 2005 Kuchař – provozech restauračního a závodního stravování
  • 1982 – 1985 SOU Jihlava – vyučen v oboru kuchař

Zaměření poradenské a lektorské činnosti / specializace v oboru: 

  • technologické vybavení , návrhy a projekty stravovacích provozů, školení obsluhy moderního technologického zařízení

Reference, projekty:

  • restaurace Malý Svět – Litomyšl
  • restaurace Henešova Krčma – Polička
  • restaurace Hrad Svojanov – Svojanov
  • restaurace Pivovar – Polička
  • hotel Rakovec – Brno přehrada
  • hotel Lidový Dům – Lysice
  • restaurace Kojál – Vyškov
  • pizzerie La - Patas  - Brno Bohunice
  • restaurace Radniční - Žďár nad Sézavou
  • hotel Pod Zámkem – Boskovice
  • Andělská kavárna – Svitavy
  • kavárna Savitar – Litomyšl
  • ŠJ SOU A SOŠ Polička
  • restaurace Střelnice Polička
  • restaurace Bludoveček, Bludov
  • pizzerie La-Patas 2, Brno