René Tichý

René Tichý

Hotel Ostrov, hospůdka a penzion u Fořta gastronomický konzultant


Vzdělání:

  • 1993 - 1995  sou obchodu a služeb 
  • Gastronomie, hotelnictví a turismus


Praxe: 

  • 04/2014 - dosud  Hotel Ostrov, hospůdka a penzion u Fořta gastronomický konzultant
  • 10/2011 - dosud  Hotel Ostrov gastronomický konzultant
  • 12/2010 - 09/2011   Savoy Royal Hotel***** executive chef
  • 06/2010 - 12/2010   Savoy Royal Hotel***** sous chef
  • 02/2010 - 05/2010  Grand restaurant Ústí nad Labem šéfkuchař
  • 11/2008 - 01/2010  Le  Palais HOTEL PRAGUE***** Sous Chef
  • 01/2008 - 10/2008  Staropramen-Potrefená husa - Praha zástupce šéfkuchaře
  • 06/2007 - 12/2007  Staropramen-Potrefená husa - Hradec Králové zástupce šéfkuchaře
  • 06/2006 - 05/2007  Staropramen Rychta - Staré dobré časy šéfkuchař
  • 01/2004 - 05/2006  Pension Na  Statku - Ústí nad Labem Odpovědný vedoucí
  • 06/2003 - 12/2003  BAKARE  Gastroservis S.R.O, - Praha kuchař
  • 10/2002 - 05/2003  Pension Mefisto - Dubí u Teplic Odpovědný vedoucí, provoz penzionu, kuchař.
  • 06/2000 - 10/2002   Irish Pub - Ústí nad Labem kuchař
  • 06/1999 - 05/2000   Marcello Spaccia kuchař
  • 01/1996 - 03/1997  PROKO S.R.O. Ústí nad Labem kuchař
  • 09/1995 - 12/1995  POR  S.R.O. Ústí nad Labem kuchař


Kurzy, semináře:

  • 2010  Školení/kurz/seminář, Ryba domácí, Česká republika
  • pomocník lektora Radka Šubrta na přípravě kurzu aktivního vaření od rozporcování až po  její celé zpracování
  • 2009  Školení/kurz/seminář, Ryba domácí, Česká republika
  • pomocník lektora Radka Šubrta na příipravě kurzu aktivního vaření od rozporcování až po  její celé zpracování