Bidfood Kralupy: Čerstvé maso a polotovary

Zpracovna vepřového a hovězího masa v Kralupech nad Vltavou patří v rámci České republiky k ojedinělým provozům. Od uvedení do provozu v roce 2003 věnuje velký prostor kuchyňské úpravě masa a zákaznickým objednávkám.
Vedle čerstvého masa v kuchyňské úpravě, díky které kuchaři ušetří čas, si velkou oblibu získala mletá masa či vynikající grilovací klobásy Chipolata a Marquez. Řada masných výrobků Gurmet se může pochlubit logem Česká potravina, značkou kvality Ministerstva zemědělství, kterou mohou používat jen produkty vyrobené v České republice z českých surovin.
U zákaznických objednávek si odběratelé mohou zvolit různé parametry jeho zpracování, například hrubost mletí nebo přesná hmotnost plátků. V roce 2004 byl zakoupen kalibrovací plátkovací stroj.
Ročně se vyrábí 2 200 tun čerstvého masa a polotovarů se značkou Gurmet. Takové množství odpovídá 100 kamionů, které by vytvořily kolonu dlouhou téměř 2 km.