Banquet semináře – aktuální nabídka
Jak využít maso sous-vide Banquet v tradiční i moderní kuchyni? Jak vařit zdravě a efektivně? Jak si poradit v kuchyni i při omezených zdrojích či s nedostatkem personálu? Získejte inspiraci a nové dovednosti v prostředí plném kreativity – na seminářích Banquet.
Semináře navrhli zkušení šéfkuchaři Banquet týmu pro všechny, kdo milují gastronomii. S nadšením a vysokou odborností předají zástupcům restaurací, školních jídelen a dalších typů gastronomických provozů řadu nápadů.
Objevte svět chutí masa sous-vide! Stačí se přihlásit na seminář Banquet. Aktuální téma seminářů je:
Moderní pokrmy v českých školních jídelnách & Banquet sous-vide
Aktuální semináře Banquet
Fotografie ze seminářů a dalších akcí naleznete na facebookové stránce
Banquet: sous-vide ve Vaší kuchyni.
Ke všem potřebným informacím se dostanete nejpohodlněji přes stránku banquet-maso.cz. Naleznete zde základní informace, kontakty, odkazy na semináře, produkty i recepty.