Banquet semináře – aktuální nabídka

Jak využít maso sous-vide Banquet v tradiční i moderní kuchyni? Jak vařit zdravě a efektivně? Jak si poradit v kuchyni i při omezených zdrojích či s nedostatkem personálu? Získejte inspiraci a nové dovednosti v prostředí plném kreativity – na seminářích Banquet.

Banquet | Sous-vide | Semináře

Semináře navrhli zkušení šéfkuchaři Banquet týmu pro všechny, kdo milují gastronomii. S nadšením a vysokou odborností předají zástupcům restaurací, školních jídelen a dalších typů gastronomických provozů řadu nápadů.

Objevte svět chutí masa sous-vide! Stačí se přihlásit na seminář Banquet. Aktuální téma seminářů je:

  • Moderní pokrmy v českých školních jídelnách & Banquet sous-vide

Aktuální semináře Banquet

Sous-vide Banquet

Fotografie ze seminářů a dalších akcí naleznete na facebookové stránce
Banquet: sous-vide ve Vaší kuchyni.

Ke všem potřebným informacím se dostanete nejpohodlněji přes stránku banquet-maso.cz. Naleznete zde základní informace, kontakty, odkazy na semináře, produkty i recepty.

pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí