Gastro Team

Tým špičkových kuchařů

Gastro Team Bidfood CZ je složen z osobností, jejichž oborové odborné specializace, zkušenosti a znalosti se navzájem doplňují a podporují společný cíl - zlepšovat a podporovat zvyšující se gastronomickou a profesní úroveň služeb Bidfood Czech Republic.

Společnost Bidfood Czech Republic, s.r.o. disponuje týmem profesionálních kuchařů, kteří ji nejen reprezentují, ale navíc jí pomáhají při testování, inovaci a vývoji nových výrobků. Více jak roční fungování týmu dokládá smysluplnost tohoto rozhodnutí a potvrzuje, jakým způsobem zlepšují image společnosti na trhu, úspěchy týmu i kladná hodnocení při prezentacích i gala akcích apod.. Tým je složen z osobností, kteří mají své oborové odborné specializace a jejich zkušenosti a znalosti i specializace se navzájem doplňují. Dnes tým tvoří 14 členů, působících napříč oborem gastronomie. Jejich stručné životopisy prezentují jejich odborné vědomosti, dovednosti a především úspěchy, kterých dosáhli. Členové týmu působí po celé republice v mnoha významných restauracích, hotelech i institucích.Smyslem fungování týmu není jen prostá reprezentace společnosti, jsou i zdrojem zkušeností a poznatků pro inovace stávajících a vývoj dalších produktů, protože ve své každodenní praxi s výrobky společnosti pracují a znají i reakce svých zákazníků na tyto výrobky.

Představujeme náš tým:

Marek Svoboda
Executive Chef společnosti Bidfood, akreditovaný komisař WACS a lektor Kulinářské Akademie EU.
Předseda SvČ pobočky AKC ČR, poradce v oboru gastronomie a šéfkuchař hotelu Větruše, Ústí nad Labem
Petr Dibdiak
Kitchen specialist IKEA Ostrava
Milan Sigmund
Šéfkuchař Penzionu a restaurace U Kozičky Teplice
Tomáš Avrat
Sous chef hotel Clarion Olomouc
Jan Heřmánek
Konzultant pro gastronomii
Petr Janů
Šéfkuchař, specialista na veřejné stravování, soukromý gastronomický konzultant
Radek Kotlán
Držitel stříbrné medaile M.D. Retigové, spoluautor kuchařek „The culinary world of Vienna international hotels & resorts“, člen Asociace kuchařů a cukrářů
Pavel Houdek
Executive Chef Restaurace Infinity a Restaurace Theatro – Karlínské hudební divadlo, člen Asociace kuchařů a cukrářů ČR
Roman Sejval
Vedoucí gastronomických předmětů Bukaschool s.r.o.
Lukáš Nechyba
Šéfkuchař - Únětický pivovar
Lukáš Krepčík
Šéfkuchař - Pivovarská restaurace Děčín
René Tichý
Hotel Ostrov, hospůdka a penzion u Fořta gastronomický konzultant