Téma # Bagetier

Vůně čerstvého pečiva je k nezaplacení. Přiláká zákazníky a vzbudí u nich chuť na čerstvé křupavé pečivo. Náklady na dopékání pečiva mohou být překvapivě nízké i při vyšších cenách elektřiny. Uspořit lze při dodržení pěti zásad.
Vůně pečících se malých plundrových mřížek Bagetier přiláká nové zákazníky, hosty k snídani či děti do jídelny. Zlatavé mini pečivo vydrží díky bohaté pudinkové náplni vláčné až do druhého dne po dopečení. Z opavské výroby míří k zákazníkům již čtyři kombinace příchutí.
Voňavé kaiserky a dalamánky na vitríně u řezníka nebo čerstvé listové pečivo a mini pečivo k snídani v pensionu? Každý si z širokého sortimentu mraženého pečiva může sestavit dokonalou nabídku pro své zákazníky.