Téma # Bagetier

Voňavé kaiserky a dalamánky na vitríně u řezníka nebo čerstvé listové pečivo a mini pečivo k snídani v pensionu? Každý si z širokého sortimentu mraženého pečiva může sestavit dokonalou nabídku pro své zákazníky.
Bidfood přichází se zcela novou řadou jemného pečiva z vlastního výrobního závodu v Opavě. Sladké mřížky a slané snacky Bagetier z jemného těsta plundrového typu uchvátí zlatavou barvou a lahodnými bohatými náplněmi.
Děkujeme všem návštěvníkům Bidfood Expo 2017 za setkání na největší gastronomické události pro odbornou veřejnost v ČR. Věříme, že jsme Vás dokázali inspirovat, a ceníme si zpětné vazby, která nás motivuje k další práci. Těšíme se na Vás na Bidfood Expo 2019.
16. díl seriálu "Jedeme v tom s Vámi již 25 let". Tentokrát si připomínáme rok a půl intenzivního úsilí našich lidí. Na konci roku 2008 jsme v Opavě začali pracovat na spuštění výroby pečiva, listového těsta a výrobků z něj. Dnes si produkty značek Bagetier a Dobroty babičky Kláry drží svou vysokou kvalitu již šestým rokem.
I v Opavě se vyrábí certifikované jídlo s příběhem. Za každým stojí konkrétní lidé. Někteří tvoří nové výrobky, jiní se podílejí na výrobě, další se starají o technologie a výrobní objekty. Společně se mohou pochlubit nejprestižnějším certifikátem kvality IFS Food a třeba ve výrobě hotových jídel také modernizací podlah a novými výrobky.