Téma # Bagetier

Vůně pečících se malých plundrových mřížek Bagetier přiláká nové zákazníky, hosty k snídani či děti do jídelny. Zlatavé mini pečivo vydrží díky bohaté pudinkové náplni vláčné až do druhého dne po dopečení. Z opavské výroby míří k zákazníkům již čtyři kombinace příchutí.
Voňavé kaiserky a dalamánky na vitríně u řezníka nebo čerstvé listové pečivo a mini pečivo k snídani v pensionu? Každý si z širokého sortimentu mraženého pečiva může sestavit dokonalou nabídku pro své zákazníky.
Děkujeme všem návštěvníkům Bidfood Expo 2017 za setkání na největší gastronomické události pro odbornou veřejnost v ČR. Věříme, že jsme Vás dokázali inspirovat, a ceníme si zpětné vazby, která nás motivuje k další práci. Těšíme se na Vás na Bidfood Expo 2019.