Téma # dezerty

Sladká tečka určená pro hosty, kteří dávají přednost neobvyklému, ale skvělému závěru menu. Nabídněte lahodný zmrzlinový dezert se speciální recepturou, který stačí jen servírovat.
Dobré jméno restauraci či cukrárně utváří i dobrá zmrzlina. Ta může být lahodnou tečkou za obědem nebo večeří. Výborně se hodí jako osobitá součást dezertu s příznivým food cost. Oživte nabídku nejžádanějších kopečkových zmrzlin, specialit a sorbetů stejně jako to každou sezónu dělá Prima.
Co vzbudilo největší zájem návštěvníků na pražské zastávce Bidfood Expo 2017, největšího gastronomického veletrhu pro profesionály? Vedle show a diskuse šéfkuchařů v sestavě Domenico Pasculli, Zdeněk Pohlreich, Marek Raditsch a Emanuele Ridi to byla smršť informací a ochutnávek u 70 stánků.
Máme pro Vás úchvatné sladké pečivo od výrobce Wolf ButterBack, který často používá výborné suroviny vlastní výroby. Pečivo vydrží díky máslu déle čerstvé. Navíc přidáváme spoustu tipů, aby pečivo působilo ještě lákavěji. Tipy uplatníte nejen klasicky před pečením nebo po upečení, ale i druhý den, aby vám opravdu nic nezbylo.