Bidfood Opava: Maso sous-vide

Pracoviště pro technologicky náročné úpravy masa, které by si jinak zákazníci museli složitě připravovat sami, založili v opavské výrobě v roce 2012. Pilotním projektem se stala příprava masa metodou sous-vide.

Vývoj výroby mas sous-vide trval dva roky. Postupně vznikla speciální kořenící směs k naložení masa. Prodej byl zahájen v březnu 2014 a od té chvíle plynule roste. Díky tomu se zvyšuje produkce a vznikají nové výrobky. Velký úspěch zaznamenaly například rolády, které se připravují ručně jako v kterékoliv jiné kuchyni. V roce 2015 bylo vyrobeno 400 tun, tj. 18 kamionů.

Kontakt Bidfood Opava s.r.o.

Sous-vide je možné objednat na mujBidfood.cz v kategoriích Sous-vide maso a Sous-vide bílé maso
Galerie: 
Mohlo by vás zajímat
Teplé občerstvení do každé prodejny
Návštěvníci veletrhu Salima 2018 byli nadšeni z masa Sous-vide Banquet, součásti projektu Teplé pulty, u společného stánku RN Servis EU a Bidfood. Teplý pult je skvělá příležitostí, jak rozšířit sortiment prodejny.
Sous-vide | vepřová pečeně s paprikovým soté a rizotem z bulguru
Ať jste luxusní restaurace nebo závodní jídelna, uvařte excelentní omáčku a doplňte ji měkkým šťavnatým masem Sous-vide. Servírovat jej můžete také na studeno nakrájené na tenké plátky. Nebo maso rychle ogrilujte. Přepočítejte si náklady na pečení masa. Ušetřete čas a energii, Sous-vide koupíte za cenu suroviny!