Bagetier – mražené pečivo

logo BagetierVoňavé kaiserky a dalamánky na vitríně u řezníka nebo čerstvé listové pečivo a mini pečivo k snídani v pensionu?
Každý si z širokého sortimentu mraženého pečiva může sestavit dokonalou nabídku pro své zákazníky.

Aktuální sortiment naleznete v e-shopu mujBidfood.cz v kategorii Pečivo
Stránka výroby Bidfood Opava: Zmrazené pečivo

Wolf ButterBack | louhovaný trojhránek | 337751

​Novinka: Máslové pečivo Wolf ButterBack

​Od ledna 2016 nově spolupracujeme s německým výrobcem Wolf ButterBack. Jejich výborné a vysoce kvalitní pečivo se připravuje výhradně z čerstvých surovin, často z vlastní výroby. Díky tomu, že ve Wolf ButterBack zásadně používají máslo a žádný margarín, pečivo vydrží déle čerstvé.

Bagetier | dalamánek 336802

Plně upečené mražené pečivo nebo pec na zkoušku

Mražené pečivo Bagetier k dopékání, rozpékání nebo zcela upečené najdete všude od stánků s občerstvením přes prodejny potravin až po luxusní hotely. Ve stáncích oceňují zcela upečené mražené pečivo a v kavárnách mražené dorty a koláče, které stačí nechat pouze rozmrznout při pokojové teplotě.

Bagetier | pece na dopékání pečivaV prodejnách potravin zvyšuje poptávku pec s vonícím pečivem, tak proč si ji nevzít do začátku jen na zkoušku? A v hotelu díky vlastní pekárně nikdy nedojde sladké ani slané čerstvé pečivo k snídaním. S mraženým pečivem jsou všichni stále připravení na nečekané zákazníky a na druhou stranu jim pečivo nezbývá, pokud hosté nedorazí.

Bagetier | mražené plundrové pečivo

Vybavení pekárny a její provoz

Tým technologické podpory mraženého pečiva Bagetier může zajistit zapůjčení nebo prodej pece, příslušenství, instalaci pece a kompletní servis. Neméně důležité jsou cenné rady ohledně uspořádání prostor a vyřízení formalit. V případě poruchy pece, Bagetier svým zákazníkům pomůže. Po dobu opravy zapůjčí jinou pec.

Správné propečení znamená spokojené, vracející se koncové zákazníky a vyšší zisky nejen v prodeji pečiva. Tým Bagetier zaškolí obsluhu pekárny a dodá technologický postup pečení (k dispozici také ve vietnamštině).

Bagetier | mapa rozdělení regionůS dotazy ohledně Vaší pekárny se s důvěrou obraťte na svého obchodního zástupce, zákaznické centrum nebo tým technologické podpory:

Čechy – severozápad: Stanislav Uxa, 775 284 263
Praha a Čechy – severovýchod: Miroslav Pour, 602 358 490
Čechy – jih: Alexandr Schwarz, 739 610 902
Čechy – východ: Adrian Mareček, 777 762 788
Morava – jih: Tibor Kántor, 722 256 343
Morava – sever: Tomáš Vrábel, 737 767 036

Podpora prodeje pečiva Bagetier

Práce týmu Bagetier instalací pece a prodáním mraženého pečiva zdaleka nekončí. Následuje průběžné odborné poradenství a dolaďování dopékání.

Pomoci lze i s podporou prodeje. Oblibu si získaly prodejní stojany, poutače, postery, polepy výloh, cenovky a další materiál, který lze s hlavičkou Bagetier připravit také individuálně dle přání zákazníka. Tým technologické podpory mraženého pečiva Bagetier nabízí dokonce i možnost vizualizace interiéru a přizpůsobení stojanů. Neposlední možností podpory prodeje pečiva Bagetier je uspořádání ochutnávek.

Bagetier | mražené bagety – porovnání

Široký sortiment pečiva Bagetier

Základem nabídky každé pekárny musí být chléb. Potravinám se hodí chléb s kmínem, fitness nebo dřevorubecký. V občerstvení nebo restauraci přijde vhod plně upečený dlabaný polévkový chléb nebo mražený pita chléb.

Mezi více než 40 druhů běžného mraženého pečiva patří světlé i tmavé kaiserky a raženky s různým posypem, bulky, starofrancouzské tradiční pečivo, ciabatty a bagety. Pro občerstvení se hodí zcela upečené hot dog housky a hamburger bulky. Pensiony a hotely uvítají mini kaiserky a mini francouzské bulky.

smetanový dort s jahodami 336383Jemné pečivo z listového či plundrového předkynutého těsta znamená desítky druhů sladkého i slaného mraženého pečiva: listové pečivo z Opavy, másloví šneci, pravé francouzské croissanty nebo dánské mini pečivo. Klasiku zastupují loupák a koláčky.

Dorty, koláče, palačinky, lívance, italské dezerty a vafle tvoří další rozsáhlou skupinu mraženého pečiva, která směřuje hlavně do gastro provozů. Díky tomu, že se jedná o zcela hotové výrobky, mohou jimi rozšířit svou nabídku všichni od občerstvení a obyčejných hospod přes cukrárny, kavárny a bageterie po restaurace a hotely.

Bagetier | výroba pečiva z listového těsta v Opavě

Výroba mraženého pečiva

Značka Bagetier zaštiťuje výrobu a velkoobchod mraženého pečiva s komplexním servisem. Produkci vlastní opavské továrny doplňují menší i renomované pekárny z Čech, Francie, Švýcarska, Dánska a dalších zemí. Cílem je nabídnout různorodý sortiment, který uspokojí všechny typy zákazníků.

Továrna v Opavě disponuje moderními linkami. Vyrábí se tu kaiserky a pečivo z listového těsta. Nespornou výhodou je stabilní kvalita dodávaného zboží a jeho distribuce. Výroba mraženého pečiva zde začala v květnu 2010 podle nejnovějších výrobních standardů, ke kterým patří certifikace HACCP.

Katalog pečiva | loga výrobců

Pečivo a dezerty zima / jaro 2017

Katalog Pečivo a dezerty zima / jaro 2017

  • plundrové předkynuté pečivo – sladké, slané, mini
  • jemné pečivo – listové, plně upečené
  • běžné pečivo – bagety, kaiserky, plně upečené
  • chléb, trvanlivý chléb
  • těsta – listová, plundrová
  • dorty, koláče
  • italské dezerty
  • palačinky, lívance a vafle
Snídaně 2016

Katalog Snídaně 2016

Jakou snídani nabídnout? Jaké jsou nejčastější způsoby servírování?

  • sladké pečivo
  • slané pečivo
  • suché a koloniální zboží
  • kompoty a konzervy
  • mléko a mléčné produkty
  • sýry
  • uzeniny – párky a klobásy
  • uzeniny – šunky, salámy a paštiky
  • vejce, palačinky a sójové výrobky
  • lahůdky
  • nápoje
  • nonfood
Dezerty Coppenrath & Wiese 2014

Menu Dezerty Coppenrath & Wiese 2014