Čerstvé kuřecí maso Česká drůbež

Česká drůbež | logo
Bidfood připravil novou řadu chlazeného kuřecího masa pro gastronomii. Etikety Česká drůbež se tak rozšíří ze zmrazených produktů pro maloobchod také na velkobalení. Za logem Česká drůbež se skrývá jednoduchá myšlenka: české chovy, čeští zpracovatelé, český velkoobchod potravin.

V sortimentu České drůbeže pro gastronomii jsou v současné době kuřecí stehna (kalibrovaná 200 a 220 g), stehenní a prsní řízky.

Aktuální sortiment naleznete na mujBidfood.cz pod značkou Česká drůbež
Galerie: 
Česká drůbež | Kuřecí prsní řízky | 252501 a 252504
Česká drůbež | Kuřecí stehenní řízky | 252502
Česká drůbež | Kuřecí stehna | 252805 a 252806
Mohlo by vás zajímat
Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR v Lucembursku 2018
Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR získal zlatou medaili za tříchodové menu a stříbrnou za kuchařské a cukrářské umění – celkově se umístili na 8. místě. Vojtěch Petržela v carvingu porazil slavné asijské mistry a zvítězil! InterGast Culinary Team se v regionálních týmech umístil na 4. místě.
Drůbež Dýšina | drůbeží šunky
Bidfood v Dýšině u Plzně úspěšně rozjel uzenářskou výrobu. Nyní zde udí šest druhů drůbežích šunek pod značkou Drůbež Dýšina. Šunky z kuřecích a krůtích prsou se vyrábí ve třech kvalitativních třídách s 62%, 73% a 94% masa. Všechny skvěle chutnají a neobsahují glutamát, lepek ani jiné alergeny.