Čerstvé kuřecí maso Česká drůbež

Česká drůbež | logo
Bidfood připravil novou řadu chlazeného kuřecího masa pro gastronomii. Etikety Česká drůbež se tak rozšíří ze zmrazených produktů pro maloobchod také na velkobalení. Za logem Česká drůbež se skrývá jednoduchá myšlenka: české chovy, čeští zpracovatelé, český velkoobchod potravin.

V sortimentu České drůbeže pro gastronomii jsou v současné době kuřecí stehna (kalibrovaná 200 a 220 g), stehenní a prsní řízky.

Aktuální sortiment naleznete na mujBidfood.cz pod značkou Česká drůbež
Galerie: 
Česká drůbež | Kuřecí prsní řízky | 252501 a 252504
Česká drůbež | Kuřecí stehenní řízky | 252502
Česká drůbež | Kuřecí stehna | 252805 a 252806
Mohlo by vás zajímat
Maso Gurmet a zvěřina Petron expandují
Přes 3 000 tun masa a polotovarů za rok odešlo z kralupské výroby k zákazníkům po celém Česku, Slovensku i na export. Požadavky však rostou a trendy v gastronomii se mění. Bidfood proto zásadně investoval do výrobních prostor i technologického vybavení – postavil novou zpracovnu masa v Opavě a rozšířil kralupskou výrobu.
chladící zařízení pro maso Gurmet
Gurmet dobývá maloobchodní prodejny s čerstvým masem a poctivými polotovary ve vaničkách. Zákazníci prodejen dostanou maso v nejlepší možné kondici díky výrobě na zakázku a chladícím zařízením Gurmet.