Čerstvé kuřecí maso Česká drůbež

Česká drůbež | logo
Bidfood připravil novou řadu chlazeného kuřecího masa pro gastronomii. Etikety Česká drůbež se tak rozšíří ze zmrazených produktů pro maloobchod také na velkobalení. Za logem Česká drůbež se skrývá jednoduchá myšlenka: české chovy, čeští zpracovatelé, český velkoobchod potravin.

V sortimentu České drůbeže pro gastronomii jsou v současné době kuřecí stehna (kalibrovaná 200 a 220 g), stehenní a prsní řízky.

Aktuální sortiment naleznete na mujBidfood.cz pod značkou Česká drůbež
Galerie: 
Česká drůbež | Kuřecí prsní řízky | 252501 a 252504
Česká drůbež | Kuřecí stehenní řízky | 252502
Česká drůbež | Kuřecí stehna | 252805 a 252806
Mohlo by vás zajímat
Bio hovězí maso z rakouských pastvin
Dva týdny zralé bio hovězí maso pochází ze simentálského skotu, který se pase a živí výhradně přirozenými krmivy bez genetické modifikace. Kvalitu masa umocňuje také bezstresové prostředí na rakouských certifikovaných farmách.
Jehněčí maso
Výtečná chuť jehněčího masa má své místo v mnoha světových kuchyních včetně francouzské a italské. Mezi důvody, proč jehněčí z Bidfoodu zařazovat častěji i do našeho jídelníčku, patří ekologický chov na nejčistších místech planety nebo zdravotní prospěšnost. Navíc oproti skopovému nevoní jehněčí maso tak výrazně a je tak přijatelné i pro děti.