Jiný kurz se může jmenovat proklatě dlouhým názvem, který nás někde potrápí nebo ne

Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou
Petr Antoš, Marek Svoboda & Jan Heřmánek

Speciálně pro restaurace na téma:
efektivní využití moderní technologie ve vašem provozu

Co si ukážeme

  • navařování - nízkoteplotní úpravy - vaření přes noc
  • sous vide - balení jídel
  • šokové zchlazení, pasterizaci
  • regeneraci a konečnou úpravu

Na co se zaměříme

  • zjednodušující práce
  • urychlení výdeje
  • úsporu energií
  • efektivní využití a skladování surovin
  • efektivní využití času - time management

Pozvánka je zdarma pro 2 osoby

Kapacita semináře je omezená - své místo si rezervujte již nyní!

Rezervace kurzu

Ještě 41 volných míst

Pole označená (*) jsou povinná. Jména dalších osob jen v případě rezervace pro více než 1 osobu (na Vaše jméno a případně jména dalších osob budou vystaveny certifikáty o absolvování kurzu).

Rezervace kurzu

Ještě 41 volných míst

Pole označená (*) jsou povinná. Jména dalších osob jen v případě rezervace pro více než 1 osobu (na Vaše jméno a případně jména dalších osob budou vystaveny certifikáty o absolvování kurzu).

pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí