Oblíbené recepty Jana Punčocháře z české a rakousko-uherské kuchyně
Přijďte si pro podzimní inspiraci od Honzy Punčocháře
Přihlaste se na listopadový kurz v našem Gastrostudiu a objevte poctivé chutě české i rakousko-uherské kuchyně.
Jan Punčochář, populární šéfkuchař, provozovatel restaurací U Matěje a Šnycl. Porotce soutěží MasterChef Česko a Hell´s Kitchen. Honza se vyučil v hotelu Ambassador. Hned po škole pracoval v několika vyhlášených pražských restaurací jako je Rybí trh, International Zlatá Praha nebo Zátiší Group, Své zkušenosti dále sbíral v zahraničí, kde absolvoval stáže v michalinských restauracích Hangar 7 a Tim Raue. Jako kuchař také působil v přední švýcarské restauraci Häberlis Schützenhaus.
Prezentované menu
-
Srnčí kýta, Pajfalský knedlík
-
Marinovaný hovězí váleček, květák, dýně a žampiony
-
Telecí pavouček
-
Kuřecí terinka s lanýžem
-
Kapr cibulák
-
Překvapení – Honzíkův dezert
Cena kurzu:
Zákazník Bidfood: 2 000,- Kč bez DPH/osoba
(21 % DPH; celková cena 2 420,- Kč)
Běžná cena: 4 000,- Kč s 21 % DPH
Občerstvení, degustace menu a nealko nápoje jsou pro všechny účastníky kurzu zajištěny, společně s recepturami a certifikátem.