Oblíbené recepty Jana Punčocháře z české a rakousko-uherské kuchyně

Gastrostudio Bidfood, Kralupy nad Vltavou
Jan Punčochář
Jan Punčochář

Přijďte si pro podzimní inspiraci od Honzy Punčocháře

Přihlaste se na listopadový kurz v našem Gastrostudiu a objevte poctivé chutě české i rakousko-uherské kuchyně.

Jan Punčochář, populární šéfkuchař, provozovatel restaurací U Matěje a Šnycl. Porotce soutěží MasterChef Česko a Hell´s Kitchen. Honza se vyučil v hotelu Ambassador. Hned po škole pracoval v několika vyhlášených pražských restaurací jako je Rybí trh, International Zlatá Praha nebo Zátiší Group, Své zkušenosti dále sbíral v zahraničí, kde absolvoval stáže v michalinských restauracích Hangar 7 a Tim Raue. Jako kuchař také působil v přední švýcarské restauraci Häberlis Schützenhaus.

Prezentované menu

  • Tác

    Srnčí kýta, Pajfalský knedlík

  • Tác

    Marinovaný hovězí váleček, květák, dýně a žampiony

  • Tác

    Telecí pavouček

  • Tác

    Kuřecí terinka s lanýžem

  • Tác

    Kapr cibulák

  • Tác

    Překvapení – Honzíkův dezert

Cena kurzu: 

Zákazník Bidfood: 2 000,- Kč bez DPH/osoba
(21 % DPH; celková cena 2 420,- Kč)

Běžná cena: 4 000,- Kč s 21 % DPH

Občerstvení, degustace menu a nealko nápoje jsou pro všechny účastníky kurzu zajištěny, společně s recepturami a certifikátem.

Tešíme se na vás!

Rezervace kurzu

Ještě 40 volných míst

Pole označená (*) jsou povinná. Jména dalších osob jen v případě rezervace pro více než 1 osobu (na Vaše jméno a případně jména dalších osob budou vystaveny certifikáty o absolvování kurzu).

pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí