BBQ drumsticks! Šťavnaté vepřové paličky dokonalé chuti

Tender Pork | vepřové paličky (drumsticks) v BBQ marinádě
Křehké vepřové maso v barbeque marinádě se připraví snadno a rychle během hodiny, vždy se stejným výsledkem a navíc s minimální ztrátou hmotnosti. Vepřové paličky "drumsticks" dánské značky Tender Pork dodává exkluzivně Bidfood.

Nejlepší část masa z vepřového kolene v BBQ marinádě nadchne náročné gurmety i hladové gurmány. Tenká morková kost uvnitř zabírá jen desetinu hmotnosti masa a přidává mu na skvělé chuti.

Chytře zpracované vepřové maso

Ztráta při pečení paliček Tender Pork se pohybuje okolo 10%, zatímco při pečení syrového masa dosahuje přibližně 30%. Maso se díky technologii výroby a šťávě nevysuší ani po dlouhodobém či opětovném zahřátí.

V kartonu je 20 paliček o hmotnosti 300 až 350 g. Marinované maso Tender Pork není potřeba dále dochucovat. Barbeque marináda obsahuje pouze přírodní koření a neškodný antioxidant – sodnou solí kyseliny askorbové (vitamínu C). Jediný přítomný alergen je celer.

Aktuální sortiment naleznete na mujBidfood.cz pod značkou Tender Pork
nebo přejděte přímo na 261303 Vepřové paličky (drumsticks) v BBQ marinádě 1 x cca 6,5 kg
a také vzorovou kalkulaci Vepřové paličky v BBQ marinádě, kaše s křenem a okurka

Příprava vepřových paliček Tender Pork

Před tepelnou úpravou nechte rozmrazit a vybalte ze sáčku. Předehřejte troubu na 180°C a pečte cca 30 minut, aby teplota jádra dosáhla 65°C. Poté nechte maso odpočívat ve vypnuté troubě cca 25 minut, aby teplota jádra dosáhla 72°C.

(Nemáte-li paličky rozmrazené, předehřejte troubu na 130°C a pečte cca 45 minut, následně zvyšte teplotu na 180°C a dopékejte 5 minut.)

Přiložené soubory: 
Mohlo by vás zajímat
Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR v Lucembursku 2018
Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR získal zlatou medaili za tříchodové menu a stříbrnou za kuchařské a cukrářské umění – celkově se umístili na 8. místě. Vojtěch Petržela v carvingu porazil slavné asijské mistry a zvítězil! InterGast Culinary Team se v regionálních týmech umístil na 4. místě.
Bio hovězí maso z rakouských pastvin
Dva týdny zralé bio hovězí maso pochází ze simentálského skotu, který se pase a živí výhradně přirozenými krmivy bez genetické modifikace. Kvalitu masa umocňuje také bezstresové prostředí na rakouských certifikovaných farmách.