BBQ drumsticks! Šťavnaté vepřové paličky dokonalé chuti
Křehké vepřové maso v barbeque marinádě se připraví snadno a rychle během hodiny, vždy se stejným výsledkem a navíc s minimální ztrátou hmotnosti. Vepřové paličky "drumsticks" dánské značky Tender Pork dodává exkluzivně Bidfood.
Nejlepší část masa z vepřového kolene v BBQ marinádě nadchne náročné gurmety i hladové gurmány. Tenká morková kost uvnitř zabírá jen desetinu hmotnosti masa a přidává mu na skvělé chuti.
Chytře zpracované vepřové maso
Ztráta při pečení paliček Tender Pork se pohybuje okolo 10%, zatímco při pečení syrového masa dosahuje přibližně 30%. Maso se díky technologii výroby a šťávě nevysuší ani po dlouhodobém či opětovném zahřátí.
V kartonu je 20 paliček o hmotnosti 300 až 350 g. Marinované maso Tender Pork není potřeba dále dochucovat. Barbeque marináda obsahuje pouze přírodní koření a neškodný antioxidant – sodnou solí kyseliny askorbové (vitamínu C). Jediný přítomný alergen je celer.
Aktuální sortiment naleznete na mujBidfood.cz pod značkou:
Vzorová kalkulace je dostupná po přihlášení:
Více o značce Tender Pork se dozvíte v článku:
Příprava vepřových paliček Tender Pork
Před tepelnou úpravou nechte rozmrazit a vybalte ze sáčku. Předehřejte troubu na 180°C a pečte cca 30 minut, aby teplota jádra dosáhla 65°C. Poté nechte maso odpočívat ve vypnuté troubě cca 25 minut, aby teplota jádra dosáhla 72°C.
(Nemáte-li paličky rozmrazené, předehřejte troubu na 130°C a pečte cca 45 minut, následně zvyšte teplotu na 180°C a dopékejte 5 minut.)