Téma # Juniorský národní tým

Juniorský národní tým Asociace kuchařů a cukrářů ČR odjížděl do Stuttgartu s velkým závazkem vrátit Českou republiku do vyšších pozic bodování a získat medaile. Členům týmu se to podařilo! Přivezli zlato, stříbro a bronz.
Juniorský národní tým Asociace kuchařů a cukrářů ČR za týden odjíždí na kuchařskou olympiádu IKA 2020. Trénoval dva roky pod vedením Marka Svobody, Executive Chef a vedoucího Gastrostudia Bidfood.
V rámci příprav na kuchařskou olympiádu IKA 2020 se Juniorský národní tým AKC ČR vydal do slovinské Lublaně vyzkoušet nejsložitější kuchařskou soutěžní kategorii Chef's Table. Získal tak cenné rady i prvenství v kategorii! Juniorský národní tým vede Marek Svoboda, Executive Chef Bidfood.
Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR získal zlatou medaili za tříchodové menu a stříbrnou za kuchařské a cukrářské umění – celkově se umístili na 8. místě. Vojtěch Petržela v carvingu porazil slavné asijské mistry a zvítězil! InterGast Culinary Team se v regionálních týmech umístil na 4. místě.
Na podzim proběhlo výběrové řízení na nové členy Juniorského národního týmu, který pracuje pod záštitou Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Nyní tým ladí formu a chystá se na řadu akcí, které korunuje účast na kuchařské olympiádě IKA 2020.