Téma # koloniál chlazený

Bidfood se svou strategií udržitelnosti produkce potravin se připojuje ke snahám o zlepšení životních podmínek chovaných zvířat. Cílem je nejpozději ke konci roku 2026 ukončit nákup a prodej vajec pocházejících z klecových chovů.
Kdo ochutná pravé italské těstoviny nebo gnocchi, už jiné nechce. Výběr malých balení z širokého sortimentu specialit italské a středomořské kuchyně najde své místo v prodejně v koutku italské kuchyně, kam se budou zákazníci rádi vracet, nebo v menších gastronomických provozech.
Zdravé a chutné svačiny v praktickém balení, ke kterému není třeba lžička, ocení děti v jídelnách nebo dospělí na cestách. Jogurty s nezvyklými příchutěmi, tradiční termixy a ovocná pyré (přesnídávky) najdou své místo v maloobchodních prodejnách, kantýnách či ubytovacích zařízeních.
Díky Vašim pozitivním ohlasům na dubnový kurz v Bidfood Gastrostudiu přinášíme rozhovor s jeho lektorem Petrem Zborníkem, šéfkuchařem oblíbené pražské vegetariánské restaurace Maranatha. Kurzu se účastnili zákazníci velkoobchodu potravin Bidfood od kuchařek a kuchařů z mateřských škol po pětihvězdičkový hotel.
Nekonečnou řadu bezmasých jídel můžete nabídnout díky tofu. Upravit ho lze téměř jakkoliv, na slano i na sladko, protože přijímá chutě. To oceňují všichni, kdo hledají zdravé pokrmy bez masa, živočišné bílkoviny, lepku nebo dodržují nějakou dietu. Velkoobchod potravin Bidfood pro Vás našel tofu ze sóji, která není geneticky upravovaná.