Téma # koloniál chlazený

Okara – sójová drť – zlepšuje a zlevňuje receptury slaných i sladkých pokrmů. Podobně jako tofu jde o univerzální zdravou surovinu, která nachází využití nejen ve veganské kuchyni, ale ve všech typech gastronomických provozů.
Zdravé a chutné svačiny v praktickém balení, ke kterému není třeba lžička, ocení děti v jídelnách nebo dospělí na cestách. Jogurty s nezvyklými příchutěmi, tradiční termixy a ovocná pyré (přesnídávky) najdou své místo v maloobchodních prodejnách, kantýnách či ubytovacích zařízeních.
Každý si doma vaří špagety nebo jiné těstoviny. A ten, kdo ochutnal lepší těstoviny, už horší nechce. Vytvořte ve Vaší prodejně italský koutek pro kvalitní těstoviny a omáčky. Jistě si najdou okruh zákazníků, kterým bude stát za to, aby se k Vám pro ně vraceli. Bidfood Vám přináší několik tipů z širokého sortimentu italských výrobků.
Díky Vašim pozitivním ohlasům na dubnový kurz v Bidfood Gastrostudiu přinášíme rozhovor s jeho lektorem Petrem Zborníkem, šéfkuchařem oblíbené pražské vegetariánské restaurace Maranatha. Kurzu se účastnili zákazníci velkoobchodu potravin Bidfood od kuchařek a kuchařů z mateřských škol po pětihvězdičkový hotel.
Nekonečnou řadu bezmasých jídel můžete nabídnout díky tofu. Upravit ho lze téměř jakkoliv, na slano i na sladko, protože přijímá chutě. To oceňují všichni, kdo hledají zdravé pokrmy bez masa, živočišné bílkoviny, lepku nebo dodržují nějakou dietu. Velkoobchod potravin Bidfood pro Vás našel tofu ze sóji, která není geneticky upravovaná.