Téma # nádobí

K osobitému interiéru restaurace patří originální nádobí. Půvab starých časů i moderní minimalistický design umí navodit bílé smaltované nádobí s elegantním modrým okrajem. Po letech úpadku zažívá smalt comeback.
Skladovací a dávkovací nádoby Araven pomáhají s uspořádáním pracovní plochy, skladováním, řešením systému HACCP či odděleným skladováním alergenních potravin.
Po více než deseti letech zkušeností s výrobou termoboxů uvedl Feurer na trh novou generaci výrobků Kängabox. Tyto termoboxy představují bezpečné a pohodlné řešení přepravy a udržení teploty potravin.
Bidfoodu v sortimentu nádobí a kuchyňských potřeb přibývají pomůcky podporující systém HACCP. Ať jde o barevné nože, krájecí desky, skladovací nádoby nebo teploměry, pomohou minimalizovat možná zdravotní rizika v potravinářském provozu z pohledu mikrobiálního i chemického nebezpečí.
2. část článku představuje profesionální nože pro řezníky, ocílky a další příslušenství Dick. Vynikající mnohaleté zkušenosti s nimi mají ve výrobách Bidfood, konkrétně při zpracování masa Gurmet, zvěřiny Petron a při filetování lososů.
1. část článku představuje jednotlivé série profesionálních nožů Dick pro kuchaře. Výborné dlouhodobé zkušenosti s nimi mají také šéfkuchaři z Gastro Teamu Bidfood. Nyní se byli ve firmě Friedr. Dick, která má pověst jednoho ze dvou nejlepších výrobců nožů na světě, podívat.
Pikantní nebo sladké, teplé nebo studené? Šlehačky, krémy, polévky, omáčky nebo infuze. Španělský šéfkuchař Ferrán Adriá v 90. letech použil šlehačkovou láhev iSi k vytvoření espuma techniky a způsobil tím revoluci v moderní kuchyni. Experimentujte i Vy.