Téma # pizza

Snadná příprava pizzy bez odborných znalostí do 7 minut a přitom autentický chuťový zážitek jako v Itálii. Pizza Perfettissima má tenké, nadýchané těsto s křupavým okrajem a šťavnatou oblohou.
V rukou italského lektora získává těsto na pizzu správné vlastnosti jakoby mimochodem. Ve skutečnosti jde o dokonale promyšlený postup, který závisí na správném výběru mouky a teplotě vody.
Co vzbudilo největší zájem návštěvníků na pražské zastávce Bidfood Expo 2017, největšího gastronomického veletrhu pro profesionály? Vedle show a diskuse šéfkuchařů v sestavě Domenico Pasculli, Zdeněk Pohlreich, Marek Raditsch a Emanuele Ridi to byla smršť informací a ochutnávek u 70 stánků.
Mouky od Molini Pivetti na pizzu, těstoviny či italský chléb dováží Bidfood přímo z Itálie již druhý rokem. Mouky Pivetti tehdy obstály v pečlivém testu mouk v konkurenci výrobků od sedmi firem a zájem zákazníků správnost volby potvrzuje.
Do síně slávy Pizza cupu byl po bok nejlepších profesionálních pizzařů uveden Bidfood (dříve Bidvest Foodservice). Poctu vyhrazenou dosud jen kuchařům získal jako hlavní a dlouholetý partner Pizza cupu. Vedle toho se velkoobchod potravin Bidfood stává stále významnějším dodavatelem originálních italských surovin.