Čerstvé maso v kuchyňské úpravě

Kuchyňská úprava masa významně šetří práci a čas v kuchyni zákazníka. Výrobní závod na zpracování masa v Kralupech vznikl v roce 2003 s cílem připravovat čerstvé maso přesně podle objednávek zákazníka bez výroby do zásoby. Průvodce přináší přehled základních druhů masa v kuchyňské úpravě a jak si je objednat.

Čerstvé maso v kuchyňské úpravě | kus – plátky – kostky – mleté

Čerstvé maso Gurmet (dříve Nowameat) z Bidfoodu se vyznačuje jedinečností, ať už opracováním v kuchyňské úpravě, plátkováním masa v přesné kalibraci, mletím na moderních strojích, které maso při mletí ochlazují, plátkováním mas s kostí pomocí unikátní technologie bez použití pásových pil a mnoho dalšího. Nicméně Gurmet jsou především mistři řezníci, kterým každý den projde rukama přes 7 tun masa.

Fotografie: 
Nabídka čerstvého masa v kuchyňské úpravě | s. 1
Nabídka čerstvého masa v kuchyňské úpravě | s. 2
Nabídka čerstvého masa v kuchyňské úpravě | s. 3
Nabídka čerstvého masa v kuchyňské úpravě | s. 4
Přiložené soubory: 
Mohlo by vás zajímat
Tender Pork | vepřová pečeně marinovaná v medu
Pečeně nebo kýta marinovaná v medu usnadní a zrychlí práci v kuchyni. Každý kuchař docílí stejně skvělého výsledku, protože u masa Tender Pork je zaručena křehkost a šťavnatost. Marinované vepřové maso Tender Pork sklidilo úspěch také na Bidfood Expo 2017.
Bidfood Expo 2017 | Olomouc
Děkujeme všem návštěvníkům Bidfood Expo 2017 za setkání na největší gastronomické události pro odbornou veřejnost v ČR. Věříme, že jsme Vás dokázali inspirovat, a ceníme si zpětné vazby, která nás motivuje k další práci. Těšíme se na Vás na Bidfood Expo 2019.