Čerstvé maso v kuchyňské úpravě

Kuchyňská úprava masa významně šetří práci a čas v kuchyni zákazníka. Výrobní závod na zpracování masa v Kralupech vznikl v roce 2003 s cílem připravovat čerstvé maso přesně podle objednávek zákazníka bez výroby do zásoby. Průvodce přináší přehled základních druhů masa v kuchyňské úpravě a jak si je objednat.

Čerstvé maso v kuchyňské úpravě | kus – plátky – kostky – mleté

Čerstvé maso Gurmet (dříve Nowameat) z Bidfoodu se vyznačuje jedinečností, ať už opracováním v kuchyňské úpravě, plátkováním masa v přesné kalibraci, mletím na moderních strojích, které maso při mletí ochlazují, plátkováním mas s kostí pomocí unikátní technologie bez použití pásových pil a mnoho dalšího. Nicméně Gurmet jsou především mistři řezníci, kterým každý den projde rukama přes 7 tun masa.

Galerie: 
Nabídka čerstvého masa v kuchyňské úpravě | s. 1
Nabídka čerstvého masa v kuchyňské úpravě | s. 2
Nabídka čerstvého masa v kuchyňské úpravě | s. 3
Nabídka čerstvého masa v kuchyňské úpravě | s. 4
Přiložené soubory: 
Mohlo by vás zajímat
Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR v Lucembursku 2018
Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR získal zlatou medaili za tříchodové menu a stříbrnou za kuchařské a cukrářské umění – celkově se umístili na 8. místě. Vojtěch Petržela v carvingu porazil slavné asijské mistry a zvítězil! InterGast Culinary Team se v regionálních týmech umístil na 4. místě.
Vyrobeno podle české cechovní normy
Zpracování mořských ryb v kralupském Bidfoodu má tradici již přes 20 let. Bidfood vyrábí podle českých cechovních norem. V mrazicích pultech obchodů se tak objevují první dva výrobky Nowaco s novým logem "Vyrobeno podle české cechovní normy".