Čerstvé maso v kuchyňské úpravě

Kuchyňská úprava masa významně šetří práci a čas v kuchyni zákazníka. Výrobní závod na zpracování masa v Kralupech vznikl v roce 2003 s cílem připravovat čerstvé maso přesně podle objednávek zákazníka bez výroby do zásoby. Průvodce přináší přehled základních druhů masa v kuchyňské úpravě a jak si je objednat.

Čerstvé maso v kuchyňské úpravě | kus – plátky – kostky – mleté

Čerstvé maso Gurmet (dříve Nowameat) z Bidfoodu se vyznačuje jedinečností, ať už opracováním v kuchyňské úpravě, plátkováním masa v přesné kalibraci, mletím na moderních strojích, které maso při mletí ochlazují, plátkováním mas s kostí pomocí unikátní technologie bez použití pásových pil a mnoho dalšího. Nicméně Gurmet jsou především mistři řezníci, kterým každý den projde rukama přes 7 tun masa.

Fotografie: 
Nabídka čerstvého masa v kuchyňské úpravě | s. 1
Nabídka čerstvého masa v kuchyňské úpravě | s. 2
Nabídka čerstvého masa v kuchyňské úpravě | s. 3
Nabídka čerstvého masa v kuchyňské úpravě | s. 4
Přiložené soubory: 
Mohlo by vás zajímat
Bidfood Kralupy | sekačka zmrazeného masa
Bidfood Kralupy investoval v divizi masa cca 2,5 milionu Kč do technologií na výrobu masných polotovarů, především mletých mas a hamburgerů.
Nabídka zvěřiny Petron se s rostoucí poptávkou neustále rozšiřuje. Zejména řezníci požadují části masa s kostí a tak jim kralupská zpracovna zvěře vyšla vstříc s desítkami nových chlazených položek v sortimentu zvěřiny Petron.