Kapitán Iglo je zpátky
Nemleté rybí prsty z aljašské tresky se vrací. S nimi přichází do obchodů filety z tresky obalené v nejrůznějších křupavých panádách, třeba preclíkové strouhance nebo bramborovém těstíčku. Samozřejmostí je rychlá příprava i MSC certifikace.
Vedle oblíbených rybích prstů obalených v křupavé panádě přináší kapitán Iglo několik variant obalovaných filet z aljašské tresky. Stejně jako v případě prstů se obaluje přímo rybí maso – všechny výrobky kapitána Iglo jsou nemleté. Rybí prsty i obalované filety lze připravovat bez oleje v troubě a většinu z nich také na pánvi.
  Šťavnaté filety z aljašské tresky jsou obalené v lahodném křupavém těstíčku. Druhou možností je strouhanka z vyhlášených louhovaných preclíků s mořskou solí. Další obalovací směs tvoří směs sedmi druhů semen – slunečnicová, dýňová a lněná semínka, pohanka, quinoa, proso, mák – a strouhanka z celozrnné mouky. Mnozí si nejraději pochutnají na filetách obalených v křupavém bramborovém těstíčku.
Aktuální sortiment naleznete na mujBidfood.cz pod značkou:
Nebo v kategorii:
  Na proces rybolovu, zpracování a distribuce výrobků z ryb dohlíží nezávislá organizace Marine Stewardship Council (Námořní dozorčí rada), která podporuje trvale udržitelný rybolov. Logo MSC na výrobku potvrzuje ekologicky šetrný přístup k celému procesu. Bidfood byl v České republice prvním držitelem prestižních certifikátů MSC v procesu zpracování i distribuce.