Kapitán Iglo je zpátky
7. 9. 2021

Kapitán Iglo je zpátky

Nemleté rybí prsty z aljašské tresky se vrací. S nimi přichází do obchodů filety z tresky obalené v nejrůznějších křupavých panádách, třeba preclíkové strouhance nebo bramborovém těstíčku. Samozřejmostí je rychlá příprava i MSC certifikace.

Vedle oblíbených rybích prstů obalených v křupavé panádě přináší kapitán Iglo několik variant obalovaných filet z aljašské tresky. Stejně jako v případě prstů se obaluje přímo rybí maso – všechny výrobky kapitána Iglo jsou nemleté. Rybí prsty i obalované filety lze připravovat bez oleje v troubě a většinu z nich také na pánvi.

Kapitán Iglo | logo

Šťavnaté filety z aljašské tresky jsou obalené v lahodném křupavém těstíčku. Druhou možností je strouhanka z vyhlášených louhovaných preclíků s mořskou solí. Další obalovací směs tvoří směs sedmi druhů semen – slunečnicová, dýňová a lněná semínka, pohanka, quinoa, proso, mák – a strouhanka z celozrnné mouky. Mnozí si nejraději pochutnají na filetách obalených v křupavém bramborovém těstíčku.

Aktuální sortiment naleznete na mujBidfood.cz pod značkou:

Nebo v kategorii:

MSC | logo

Na proces rybolovu, zpracování a distribuce výrobků z ryb dohlíží nezávislá organizace Marine Stewardship Council (Námořní dozorčí rada), která podporuje trvale udržitelný rybolov. Logo MSC na výrobku potvrzuje ekologicky šetrný přístup k celému procesu. Bidfood byl v České republice prvním držitelem prestižních certifikátů MSC v procesu zpracování i distribuce.

pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí