Téma # ryby

V televizním pořadu Černé ovce uspěly nemleté rybí prsty Nowaco Viki a Nowaco Exclusive. Oba výrobky získaly známku 1– za chuť a kvalitu.
Tresky Skrei žijí za severním polárním kruhem. Každoročně se ryby v nejlepší kondici vydávají na pouť za rozmnožováním. Díky plné síle a pohybu se vyznačují skvělým bílým jemným masem s minimem tuku. V té době se tresky Skrei také loví a Bidfood je již tradičně od února do dubna vozí svým zákazníkům.
Speciální auta Fresh Fish Service nabízí k prodeji čerstvé ryby přímo před restauracemi. Zákazníci si mohou zboží nejprve prohlédnout, což u čerstvých ryb oceňují. S prodejci se lze domluvit také na objednání výjimečných ryb, třeba celého mečouna nebo tuňáka.
Uzené makrely Nowaco nejsou žádné čudly. V chladných irských vodách dorostly do ideální váhy a získaly tak dostatek tuku potřebného k perfektnímu vyuzení. Díky němu se maso máslové konzistence doslova rozpadá na jazyku. Již s prvním soustem se rozvíjí plná chuť uzené makrely.
Z velmi kvalitní rybí suroviny se vyrábí vynikající nugety, které se v gastronomii osvědčily jako hlavní jídlo i chuťovka na rautech. Nyní přichází varianta v maloobchodním balení pod značkou Nowaco.
Alternativou k obalovanému smaženému rybímu masu – prstům, porcím filé nebo celým filetám – při bezlepkové dietě jsou nemleté rybí prsty bez lepku značky Nowaco. Díky vyladěnému křupavému obalu z rýžové a kukuřičné mouky chutnají k nerozeznání od klasických rybích prstů.
Zpracování mořských ryb v kralupském Bidfoodu má tradici již přes 20 let. Bidfood vyrábí podle českých cechovních norem. V mrazicích pultech obchodů se tak objevují první dva výrobky Nowaco s novým logem "Vyrobeno podle české cechovní normy".
Úspěšné příchutě – sušená rajčata nebo marinovaná cibulka – podtrhují kvalitní rybí surovinu použitou k výrobě sleďových řezů Nowaco. Marinované filety se hodí na doma jako vynikající studená večeře nebo k pivu.
Fantastická chuť divokého lososa sockeye (nerka) spolu s jeho atraktivní barvou masa ozdobí každé menu. Divoký losos keta s velmi nízkým obsahem tuku a rovněž vysoce kvalitním masem zaujme cenou. Čistě přírodní filety z divokých pacifických lososů sockeye a keta nově nabízí Bidfood.
Co vzbudilo největší zájem návštěvníků na pražské zastávce Bidfood Expo 2017, největšího gastronomického veletrhu pro profesionály? Vedle show a diskuse šéfkuchařů v sestavě Domenico Pasculli, Zdeněk Pohlreich, Marek Raditsch a Emanuele Ridi to byla smršť informací a ochutnávek u 70 stánků.