Prima tipy a podpora prodeje

Prima zmrzlina | prodejní místo
Zmrzlinu nejlépe prodává sluníčko, ale úplně sama se neprodá. Je potřeba jí trochu pomoci. Prodeje zmrzliny Prima významně zvýší zdálky viditelné prodejní místo, plný mrazicí box či atraktivní vzhled kopečkových zmrzlin ve výdejníku a menu s cenami. Vedle spolehlivé a kvalitní distribuce zmrzlin Vám proto nabízíme reklamní materiály a praxí prověřené tipy, jak si jednoduše zvýšíte zisk z prodeje zmrzlin.

Prima zmrzlina | přehled reklamních předmětů

Jak upoutat pozornost a přilákat zákazníka

Zákazník musí už zdálky jasně vidět, že právě tady se prodává zmrzlina Prima. K tomu slouží slunečníky, A – stojany nebo vlaječky.

Výrazně označené místo podpoří i celoplošné reklamní kampaně. Televizní reklamu u nejoblíbenějších pořadů na 21 stanicích uvidí téměř každý – 9 milionů lidí a to v průměru 25x. Další reklamy budou cílit na zákazníky na internetu a v dalších médiích.

Pro získání reklamních materiálů neváhejte kontaktovat Prima tým; kontakty naleznete na stránce značky Prima

Prima kopečková zmrzlina | cenovka

Jak neztratit zákazníka

Kvalitní mrazicí box nebo zmrzlinový výdejník musí být hned při vstupu dobře viditelný. K mrazicímu boxu patří aktuální menu Prima s vyplněnými cenami, aby se zákazník lépe orientoval a snadněji nakupoval. Dvojnásob to platí u dětí, které se mohou stydět zeptat a raději odejdou s prázdnou. Zákazníkům u výdejníku kopečkové zmrzliny zase usnadní výběr z příchutí cenovky s označením zmrzlin.

Prima zmrzlinu můžete objednávat přes e-shop mujBidfood.cz:
Impulsní zmrzliny a Rodinná balení
nebo Gastro balení a Zmrzlinové doplňky

Velmi se vyplatí mít mrazák plný zmrzliny. V praxi je ověřeno, že plný mrazák prodává dvakrát až třikrát více zmrzliny než poloprázdný. Navíc plný mrazák spotřebovává méně energie a tím šetří peníze. Důležitá je také správná údržba.

Tipy na správnou údržbu mrazicího boxu nebo zmrzlinového výdejníku

Prima zmrzlina | mrazicí box a zmrzlinový výdejník

  • Dvířka nechávejte zavřená. Neotevírejte je zbytečně.
  • Pravidelně kontrolujte teplotu. Udržíte zmrzlinu v nejvyšší možné kvalitě.
  • Neblokujte chlazení! Neukládejte žádné předměty před ani za ventilační systém.
  • Mrazicí box nebo výdejník pravidelně čistěte a odmrazujte.

Jak správně zacházet s kopečkovou zmrzlinou

Prima kopečková zmrzlina | rozmístění příchutíIdeální je nabízet 6 až 8 příchutí kopečkových zmrzlin. Orientaci zákazníkům zjednoduší, když zmrzliny podobné barevnosti nejsou umístěné vedle sebe.

Teplota v jednotlivých částech mrazicího boxu ovlivňuje snadnější porcování zmrzlin. Proto se zmrzliny s vyšší hustotou (např. vlašský ořech, vanilková nebo čokoládová) uskladňují u okraje výdejníku, kde je nejchladněji. Zmrzliny s vyšším obsahem vody (tj. ovocné příchutě a sorbety) patří doprostřed výdejníku.

Atraktivní vzhled zmrzliny prodává

Stejně důležitý jako dostatečný výběr příchutí je vzhled samotných zmrzlin. Přitažlivý vzhled dokáže přesvědčit zákazníka v mnoha případech více, než výběr příchutí či nízká cena. Vany zmrzliny Prima jsou již nazdobeny z výroby, nicméně jejich vzhled lze ještě více zatraktivnit přímo ve Vaší provozovně.

Prima kopečková zmrzlina | zdobení s toppingem a oříškyPrima kopečková zmrzlina | zdobení s kopečky zmrzliny a ovocemPrima kopečková zmrzlina | zdobení s navýšeným objemem zmrzliny...Prima kopečková zmrzlina | ... a cukrářskými doplňky

Tipy k porcování kopečkové zmrzliny

  • Po otevření balení zmrzlinu označte datem otevření. Doba trvanlivosti je od tohoto data 14 dní.
  • Ideální teplota pro servírování zmrzliny je –12°C.
  • Zmrzliny porcujte postupně od kraje vany až na dno. Tím udržíte delší dobu pěkný vzhled.
  • Porcovač zmrzliny omývejte ve slabém roztoku kyseliny citrónové.
  • Po očištění porcovače z něj oklepejte vodu. Zabráníte tím tvorbě ledových krystalků ve zmrzlině.
Fotografie: 
Prima zmrzlina | prodejní místo
Prima zmrzlina | prodejní místo
Prima zmrzlina | prodejní místo
Přiložené soubory: 
Mohlo by vás zajímat
La Panna | kopečková zmrzlina | logo
Nová exkluzivní řada kopečkových zmrzlin La Panna povznese letošní sezónu. Moderní evropské chutě těchto zmrzlin ohromí v pohárech a stanou se hitem léta. Receptury La Panna vychází z tradiční italské řemeslné zmrzliny. U této značky jsou samozřejmostí nazdobené gastro vany.
Prima zmrzlina Mrož – z ovoce a tvarohu
Nanuky a dřeně Mrož obsahují oproti ostatním zmrzlinám extrémně vysoký podíl ovoce – vždy přes 50%. Díky tomu se obejdou bez aromat a barviv. Mezi další suroviny patří smetana, tvaroh a jogurt. Díky své přírodní vyvážené chuti se stal Mrož jedním z nejoblíbenějších nanuků.