Prima tipy a podpora prodeje

La Panna zmrzlina | prodejní místo
Zmrzlinu nejlépe prodává sluníčko, ale úplně sama se neprodá. Je potřeba jí pomoci. Prodeje zmrzliny významně zvýší zdálky viditelné prodejní místo, menu s cenami, plný mrazicí box či atraktivní vzhled kopečkových zmrzlin ve výdejníku. Vedle spolehlivé a kvalitní distribuce zmrzlin Vám proto nabízíme také reklamní materiály a praxí prověřené tipy, jak si jednoduše zvýšíte zisk z prodeje zmrzlin.

Prima zmrzlina | podpora prodeje

Jak přilákat zákazníka?

Výrazně označené místo upoutá zákazníka. Už zdálky musí jasně vidět, že právě tady se prodává zmrzlina Prima nebo La Panna. K tomu slouží slunečníky, poutače nebo vlaječky. Zájem o značku Prima podpoří celoplošné reklamní kampaně v televizi, na internetu i na venkovních plochách.

Pro získání reklamních předmětů nebo vybavení neváhejte kontaktovat Prima tým; kontakty naleznete na stránce značky Prima

Jak neztratit zákazníka?

Kvalitní mrazicí box na impulsní zmrzlinu nebo zmrzlinový výdejník na kopečkovou zmrzlinu musí být hned při vstupu dobře viditelný. V praxi se ukázalo, že plný mrazák s dostatečným výběrem zvyšuje zájem zákazníků a tak prodává dvakrát až třikrát více zmrzliny než poloprázdný mrazák. Nejprodejnějších zmrzlin je proto vhodné dávat do boxu dvojnásob. Navíc díky naplnění spotřebovává méně elektřiny.

K mrazicímu boxu patří aktuální menu Prima s vyplněnými cenami a ke kopečkovým zmrzlinám označení zmrzlin s cenou, aby se zákazníkům snadno orientovalo a nakupovalo. Nejvíc to platí u dětí, které se mohou stydět zeptat a raději odejdou s prázdnou.

Prima zmrzlina a La Panna | zmrzlinové výdejníky a mrazicí boxy

Tipy k mrazicím boxům a zmrzlinovým výdejníkům:

  • Pravidelně kontrolujte teplotu, abyste udrželi zmrzlinu v nejvyšší možné kvalitě.
  • Dvířka nechávejte zavřená. Neotevírejte je zbytečně.
  • Neblokujte chlazení! Neukládejte žádné předměty před ani za ventilační systém. Mřížku pravidelně čistěte od prachu.
  • Mrazicí box nebo zmrzlinový výdejník pravidelně čistěte a odmrazujte.
Prima zmrzlinu můžete objednávat přes e-shop mujBidfood.cz:
Impulsní zmrzliny a Rodinná balení
nebo Gastro balení a Zmrzlinové doplňky

Atraktivní vzhled prodává!

Stejně, jako se vyplatí plný mrazicí box impulsních zmrzlin, tak prodejům kopečkových zmrzlin pomáhá přitažlivý vzhled, který dokáže přesvědčit zákazníka v mnoha případech více než nízká cena. Zmrzlinové vany Prima jsou částečně nazdobeny již z výroby, nicméně jejich vzhled lze zatraktivnit přímo v provozovně. Zdobit se mohou cukrářskými doplňky, čerstvým ovocem, toppingem nebo oříšky.

Prima zmrzlina a La Panna | nazdobená zmrzlinová vana

Tipy ke kopečkové zmrzlině:

  • Ideální je nabízet 6 až 8 příchutí kopečkových zmrzlin.
  • Teplota v jednotlivých částech mrazicího boxu ovlivňuje snadnější porcování zmrzlin – zmrzliny s vyšší hustotou (např. vlašský ořech, vanilková nebo čokoládová) se proto umisťují u okraje výdejníku, kde je nejchladněji, a zmrzliny s vyšším obsahem vody (tj. ovocné příchutě a sorbety) patří doprostřed výdejníku. Ideální teplota pro servírování zmrzliny je –12°C.
  • Orientaci zákazníkům zjednoduší, když podobně barevné zmrzliny nejsou vedle sebe.
  • Po otevření balení označte zmrzlinu datem otevření. Doba trvanlivosti je od tohoto data 14 dní.
  • Zmrzliny porcujte postupně od kraje vany až na dno. Tím udržíte delší dobu pěkný vzhled.
  • Porcovač zmrzliny omývejte ve slabém roztoku kyseliny citrónové. Po očištění porcovače z něj oklepejte vodu. Zabráníte tím tvorbě ledových krystalků ve zmrzlině.
Přiložené soubory: 
Mohlo by vás zajímat
Pegas | InJoy Coconut a Nuts
Smetanovým zmrzlinám Pegas Premium v křupavé čokoládě nebo oplatkovém kornoutu tradičně nikdo neodolá. Ovšem letos se pokušení násobí s novou dvojicí zmrzlin Pegas InJoy – stále měkce vláčné čokoládové polevy skrývají lahodnou kokosovou nebo lískooříškovou zmrzlinu. Chybět nesmí ani retro zmrzliny Pikao, Piknik či Hořická trubička se zmrzlinou.
La Panna | kopečková zmrzlina
Řadu exkluzivní kopečkové zmrzliny La Panna letos rozšiřuje Carrot Cheesecake. Moderní evropské chutě zmrzlin La Panna ohromují v pohárech a jsou hitem léta. Jejich receptury vychází z tradiční italské řemeslné zmrzliny. U této značky jsou od počátku samozřejmostí nazdobené gastro vany.