15. 12. 2017
    Vynikající jarní kuřátko za skvělou cenu
Jarní kuřátka na talíři krásně vypadají i lahodně chutnají. Francouzské kuře Le Coquelet velmi obohatí každé menu. Překvapte své hosty luxusním kuřátkem, které jednou provždy ukončí hádky o stehýnko nebo prsíčko, poněvadž každý bude moci mít na talíři obojí.
Jarní kuřátka si můžete objednat na mujBidfood.cz i po jednom kuse v kategorii Maso a drůbež | Kuře | Kuře celé
      
        
          Kuřátka krmená kukuřicí Le Coquelet jsou při pořážce stará 4 až 6 týdnů. Jejich maso má po upečení nažloutlou barvu, je velmi jemné, křehké, plné chuti a v ústech se přímo rozplývá.
Jarní kuřátko váží 400 až 450 g. Polovina kuřete, obzvlášť s nádivkou, tvoří pro každého konzumenta dokonalou porci. Chuť nádivky obohatí například pancetta (italská slanina). Kuřátka Le Coquelet se pečou 45 až 50 minut při teplotě 190°C.