Vynikající jarní kuřátko za skvělou cenu

Jarní kuře Le Coquelet
Jarní kuřátka na talíři krásně vypadají i lahodně chutnají. Francouzské kuře Le Coquelet velmi obohatí každé menu. Překvapte své hosty luxusním kuřátkem, které jednou provždy ukončí hádky o stehýnko nebo prsíčko, poněvadž každý bude moci mít na talíři obojí.
Jarní kuřátka si můžete objednat na mujBidfood.cz i po jednom kuse:
200932 Kuře Le Coquelet kalibrované 450 g (zmrazené)
201012 Kuře Le Coquelet cca 400 – 450 g (zmrazené)
256103 Kuře Le Coquelet 10 x 450 g (chlazené)

Jarní kuře Le Coquelet | 201012, 256103

Kuřátka krmená kukuřicí Le Coquelet jsou při pořážce stará 4 až 6 týdnů. Jejich maso má po upečení nažloutlou barvu, je velmi jemné, křehké, plné chuti a v ústech se přímo rozplývá.

Jarní kuřátko váží 400 až 450 g. Polovina kuřete, obzvlášť s nádivkou, tvoří pro každého konzumenta dokonalou porci. Chuť nádivky obohatí například pancetta (italská slanina). Kuřátka Le Coquelet se pečou 45 až 50 minut při teplotě 190°C.

Mohlo by vás zajímat
Jehněčí maso
Výtečná chuť jehněčího masa má své místo v mnoha světových kuchyních včetně francouzské a italské. Mezi důvody, proč jehněčí z Bidfoodu zařazovat častěji i do našeho jídelníčku, patří ekologický chov na nejčistších místech planety nebo zdravotní prospěšnost. Navíc oproti skopovému nevoní jehněčí maso tak výrazně a je tak přijatelné i pro děti.
Pečená křepelka
Křepelka vyniká mezi pernatou zvěří, protože je jemná jako to nejkřehčí kuřátko a voní divočinou jako bažant. Celá křepelka představuje dokonalou porci pro jednu osobu podobně jako polovina jarního kuřátka.