Téma # Asociace kuchařů a cukrářů

Vaříte kvalitně česká jídla v tradiční nebo moderní formě? Jsou vaše tradiční české zákusky vyhlášené v širokém okolí? Zažádejte si o certifikaci a staňte se součástí projektu Czech Specials, který podporuje českou kuchyni.
Na Bidfood Expo se uskutečnilo finále mimořádně náročné soutěže pro studenty gastronomických škol a učilišť. Gastro Junior Bidfood Cup, nejstarší gastronomická soutěž talentů do 21 let v Česku, zná své vítěze. Gratulujeme vítězům i všem finalistům!
Nejprestižnější kuchařská a cukrářská soutěž v Česku pro profesionály zná držitele titulů pro nadcházející rok. Souboj finalistů vyvrcholil po precizních přípravách 25. května 2022 na Bidfood Expo. Soutěže jsou zároveň prostorem pro setkání a sdílení zkušeností. Gratulujeme proto vítězům i finalistům!
Největší gastronomická událost pro odbornou veřejnost v Česku díky vám znovu pokořila všechny dosavadní rekordy. Téměř 10 000 gastronomických odborníků se sešlo na třídenním veletrhu Bidfood Expo 2022, aby sledovali show sedmi šéfkuchařů a ochutnali, co je nového.
Největší tuzemská gastronomická událost pro odbornou veřejnost se nezadržitelně blíží. Přípravy 14. Bidfood Expo finišují. Program kuchařských show na Star Stage, degustací v expozicích a prezentací na Podiu je sestaven.
Česká gastronomická scéna žije po celé jaro přípravami na kulinářské soutěže. Kuchaři, cukráři i junioři měli tři měsíce na přípravu a zaslání soutěžních prací. Vybraní finalisté budou bojovat o prestižní tituly v rámci Bidfood Expo 2022.
Děkujeme všem zákazníkům za spolupráci a srdečně zveme ke společnému setkání na 14. Bidfood Expo, které se uskuteční v květnu v Praze. Svá kuchařská show letos předvedou Zdeněk Pohlreich, Seabastian Frank, Jan Punčochář, Filip Sajler, Federico Perrone, John Cadieux a Besky.
Asociace kuchařů a cukrářů ČR vyslala do Dubaje na Expo 2020 Juniorský národní tým. Jeho členové se budou po měsíci střídat v restauraci českého pavilonu. V prosinci návštěvníkům naservírují speciální vánoční menu reprezentující rozmanitost české kuchyně.
Juniorský národní tým Asociace kuchařů a cukrářů ČR odjížděl do Stuttgartu s velkým závazkem vrátit Českou republiku do vyšších pozic bodování a získat medaile. Členům týmu se to podařilo! Přivezli zlato, stříbro a bronz.
Juniorský národní tým Asociace kuchařů a cukrářů ČR za týden odjíždí na kuchařskou olympiádu IKA 2020. Trénoval dva roky pod vedením Marka Svobody, Executive Chef a vedoucího Gastrostudia Bidfood.