Téma # polévky

Neustále přichází s něčím novým. V Bidfood Gastrostudiu představil hotové vývary Perfect Chefs, které mají usnadnit práci profesionálním i amatérským kuchařům. „Díky nim už nejde jen o to, co dáváte do hrnce, ale můžete se plně soustředit na to, co z něj vyndáte,“ říká šéfkuchař Filip Sajler.
Z opečených kostí a zeleniny se metodou pomalého vaření připravují vývary Perfect Chefs dochucené jen bylinkami a kořením. Hovězí, kuřecí či zeleninový vývar se vaří podle Escoffiera, nejmodernější cestou, ale s úctou k tradičním kuchařským postupům. Zcela hotové vývary Perfect Chefs jsou vždy po ruce a bez práce.
Mít v záloze vynikající hotovou polévku, kterou stačí jen ohřát, se hodí kdykoliv. Někdo miluje polévku k snídani, jiný ji nikdy nevynechá v poledne. Řada polévek Perfect Chefs v praktickém balení rozšiřuje nabídku chlazených polévek Bidfoodu.
Zelenina, bylinky, luštěniny, jáhly, kroupy nebo rýže. Nic jiného ve složení suchých sypkých směsí pro přípravu polévek není. K výhodám patří snadná rychlá příprava, úspora místa na skladě a pro školní jídelny možnost odpisu luštěnin a zeleniny do spotřebního koše.
Rok vývoje předcházel výrobě bujónů Coronet. Velmi kvalitní suroviny a řada výhod z nich činí unikátní produkty, které kuchařům pomohou při přípravě pokrmů. Hovězí, kuřecí i zeleninový bujón se hodí také pro bezlepkovou dietu, zeleninový bujón pro vegany.