Silný vývar je základ
5. 10. 2023

Silný vývar je základ

Z opečených kostí a zeleniny se metodou pomalého vaření připravují vývary Perfect Chefs dochucené jen bylinkami a kořením. Hovězí, kuřecí či zeleninový vývar se vaří podle Escoffiera, nejmodernější cestou, ale s úctou k tradičním kuchařským postupům. Zcela hotové vývary Perfect Chefs jsou vždy po ruce a bez práce.

Až 12 hodin tažený vývar

Vývary Perfect Chefs vaří každý den od základu. Díky hi-tech varnému zařízení připravují nutričně bohaté vývary z čerstvých surovin tradiční metodou pomalého vaření – hovězí vývar 12 hodin či kuřecí 6 hodin.

Díky špičkové skandinávské technologii se vývary mohou ihned po uvaření, ještě za tepla, naplnit do obalů a sterilně zabalit. Celý proces přípravy je pečlivě monitorován, aby se zaručila stálá vysoká kvalita a chuť.

Perfect Chefs | hovězí, kuřecí a zeleninový vývar

Jak připravit vývar jako Escoffier?

Vývary Perfect Chefs se připravují podle tradiční receptury legendárního francouzského šéfkuchaře Augusta Escoffiera. Ovšem o 100 let později s využitím nejmodernější technologie, po které by nejspíš sáhl i on.

Perfect Chefs | kosti na vývar
  1. očištění zeleniny
  2. opečení kostí a zeleniny
  3. přidání bylinek a koření
  4. pomalé tažení vývaru (12 h hovězí, 6 h kuřecí, 1 h zeleninový)
  5. scezení a filtrace vývaru
  6. oddělení tuku
  7. oddělení zbytků kostí a zeleniny
  8. plnění do aseptického obalu

Hodiny práce však odvedou jiní a díky velkému množství připravovaného vývaru se společně ušetří i peníze. Nyní stačí sáhnout do skladu pro další tetrapak s vývarem Perfect Chefs a začít tvořit. Hotové vývary Perfect Chefs zvyšují v kuchyních efektivitu. Kuchaři se mohou soustředit na jinou práci – vývoj nových receptur, přípravu pokrmů a kvalitní servis klientovi.

Po ruce bez práce

Vývary Perfect Chefs mají trvanlivost až 1 rok při teplotě do +25 °C, takže mohou být neustále po ruce. Při nižší teplotě mají vývary rosolovitou konzistenci (stačí nechat povolit).

Silné vývary Perfect Chefs se výborně hodí jako základ polévek, omáček a šťáv, na dušení a pečení. Intenzita dávkování se může volit podle chuti.

Vývary jsou dochucené bylinkami a kořením. Lze je ředit i redukovat.

Perfect Chefs | logo
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí