Téma # úspora času

Přirovná-li se e-shop k autu, tak nový model má mnohem výkonnější motor, uveze víc věcí a lidí, navíc pohodlněji i bezpečněji k cíli. Karosérii má podobnou, moderně zakulacenou a naprostá většina ovládání zůstala kvůli orientaci na původním místě. Nový e-shop zve všechny na předváděcí jízdy, než ten stávající půjde do šrotu.
Z opečených kostí a zeleniny se metodou pomalého vaření připravují vývary Perfect Chefs dochucené jen bylinkami a kořením. Hovězí, kuřecí či zeleninový vývar se vaří podle Escoffiera, nejmodernější cestou, ale s úctou k tradičním kuchařským postupům. Zcela hotové vývary Perfect Chefs jsou vždy po ruce a bez práce.
Komu by se chtělo přepisovat faktury nebo dodací listy, když jejich elektronickou variantu může do svého účetnictví naimportovat. Nebo přepisovat objednávky ze skladové evidence, když je může vyexportovat.
Čerstvá zelenina ztrácí očištěním až 35 % původní hmotnosti. Nezatěžujte se ztrátou odpadu, energie a času v kuchyni. Bidfood rozšiřuje nabídku oblíbené loupané cibule a česneku o kořenovou zeleninu. Dokonale očištěnou mrkev, petržel nebo celer stačí vybalit a ihned tvořit pokrmy.
Pečeně marinovaná v medu, vepřové paličky nebo žebra v BBQ marinádě usnadní a zrychlí práci v kuchyni. Každý kuchař docílí stejně skvělého výsledku, protože u mas Tender Pork je vždy zaručena skvělá chuť, křehkost a šťavnatost.
Převratná novinka – hovězí guláš sous-vide Banquet – zcela mění možnosti přípravy gulášů. Pomalu tažený hovězí krk s omáčkou stačí jen ohřát. Přitom maso je dokonale měkké. Případným doplněním dalších ingrediencí lze vytvořit vlastní originální varianty gulášů.