Přílohová zelenina Nowaco

Nowaco | Přílohová zeleninová směs
Orientovat se v záplavě zelenin v mrazácích není lehké. Nová zeleninová směs s výmluvným názvem Přílohová si však hned na začátku našla své zákazníky – první ohlasy i prodeje jsou velmi příznivé. Přílohová zelenina totiž díky svému složení získala jedinečnou chuť. Při té příležitosti se hodí porovnat složení všech přílohových zeleninových směsí Nowaco.

Nowaco | Přílohová zeleninová směs

Přílohová
hluboce zmrazená zeleninová směs

Novinku vítají lidé, kteří rádi vymění tradiční přílohy, např. brambory k masu, za něco zdravějšího. Přílohová zelenina obsahuje vedle brokolice, méně obvyklou baby mrkev, hrachové lusky a oproti jiným přílohovým zeleninám červenou cibuli a žlutou papriku, díky nimž získává jedinečnou chuť. Kvalitativně se řadí nejvýše – ke směsím Královská a Zámecká.

K výhodám patří, stejně jako u ostatní zmrazené zeleniny Nowaco, rychlá příprava a vysoká kvalita. Nejrychlejší příprava v hrnci s vroucí vodou trvá 2 minuty. Velmi oblíbené je orestování na másle.

Porovnání složení
přílohových zeleninových směsí Nowaco

Odkazy od názvů jednotlivých směsí vedou na portál mujBidfood.cz, kde jsou po přihlášení dostupné další informace.
Přílohová Zámecká Kuličkové trio S brokolicí Bretaňská Královská Se žampiony Lahůdková Benátská Mrkev s hráškem S kukuřicí
mrkev
mini mrkev
mrkev Parisian
40%
celer
hrášek
nejsladší
hrachové lusky
fazolové lusky
kukuřice
nejsladší
mini kukuřice
brokolice
květák
kedlubna
červená cibule
pórek
červená paprika
žlutá paprika
žampiony

Mohlo by vás zajímat
Český chřest
Gurmeti chřest milují a podle mnohých z nich jsou podmínky pro jeho pěstování jedny z nejlepších na světě právě v Česku a to na Mělnicku. Chřestu totiž vyhovují lehké písčité půdy a klima, které není ani suché, ani kontinentální.
Maso Gurmet a zvěřina Petron expandují
Přes 3 000 tun masa a polotovarů za rok odešlo z kralupské výroby k zákazníkům po celém Česku, Slovensku i na export. Požadavky však rostou a trendy v gastronomii se mění. Bidfood proto zásadně investoval do výrobních prostor i technologického vybavení – postavil novou zpracovnu masa v Opavě a rozšířil kralupskou výrobu.