Téma # Nowaco

V televizním pořadu Černé ovce uspěly nemleté rybí prsty Nowaco Viki a Nowaco Exclusive. Oba výrobky získaly známku 1– za chuť a kvalitu.
V září 1990 začal jediný člověk ve stavební buňce na stadionu Tatra Smíchov v Praze 5 zastupovat dánské Nowaco v tehdejším Československu. Za 30 let se malinká kancelář proměnila v desítku výrobních a distribučních areálů v Česku a na Slovensku, kde dnes spolupracuje 3 000 lidí.
Malý průvodce našimi bramborovými výrobky Nowaco, Marquise a Chef´s Excellence představuje prémiové hranolky, krokety či americké brambory. Většina z nich pochází z ultramoderních výrobních linek v Belgii, tradiční české krokety z vlastní opavské výroby.
Uzené makrely Nowaco nejsou žádné čudly. V chladných irských vodách dorostly do ideální váhy a získaly tak dostatek tuku potřebného k perfektnímu vyuzení. Díky němu se maso máslové konzistence doslova rozpadá na jazyku. Již s prvním soustem se rozvíjí plná chuť uzené makrely.
Víte, že se cibule sklízí pomocí speciálních zemědělských strojů? A jak se dále zpracovává?
Bidfood pod značkou Nowaco zpracovává, vyvíjí, vyrábí a distribuuje tradičně kvalitní mražené i chlazené výrobky: ryby a rybí výrobky, mražené zeleniny a zeleninové směsi, hranolky a bramborové výrobky, zmražená hotová jídla, lahůdky.