Téma # Nowaco

Zpracovna čerstvých ryb v Kralupech obnovila provoz po listopadovém požáru za neuvěřitelných 21 dní v dočasných prostorách. Během února se sortiment čerstvých ryb a plodů moře téměř plně obnovil. Děkujeme!
Značky Sedlčanský hermelín a Nowaco spojily své síly. Po úspěchu v gastronomii přichází klasický obalovaný hermelín a originální hermelínové trojhránky nově v malobaleních. Oba exkluzivní zmrazené pokrmy lze připravovat také v horkovzdušné troubě.
Víte, že jahody Nowaco se sklízí v Egyptě od ledna do března?
Šťavnaté, zcela vyzrálé mango chutná úplně jinak než tvrdé mango, které „dojde“ za několik dní po nákupu. Zmrazené vyzrálé mango Nowaco Premium je „ready to eat“ již za půl hodiny. Výhodou manga je, že oproti jiným druhům zmrazeného ovoce pouští minimum vody.
Prvním a zatím jediným pangasiem bez „éček“ je novinka: Pangas filety bez kůže ASC Nowaco. 100% rybí maso bez přidané vody a konzervačních látek má ASC certifikaci, jenž zaručuje šetrnost a odpovědnost při chovu ryb.
Víte, že zmrazené žampiony Nowaco pocházejí z Nizozemí?
Výborné drůbeží rolády Nowaco se skládají ze šťavnatého kachního či kuřecího steaku a fáše plné masa, u kachní rolády s játry. Chalupářské šišky Nowaco si zákazníci rychle oblíbili kvůli vyvážené chuti kuřecího a uzeného masa.
Slunečnicová, lněná, dýňová a maková semínka skvěle doplňují porci výborného rybího masa v křupavém obalu. Nowaco přináší moderní chuť podporující trend zdravého životního stylu. Rybí porce se pyšní vysokým obsahem masa a certifikací MSC.
Vzpomínáme, jak jsme se začátkem roku 2008 rozhodli postavit vlastní vzdělávací Gastrostudio pro zaměstnance a zákazníky. Závazek našeho technického oddělení byl jasný a to, že kolaudujeme do Vánoc.
Vzpomínáme na rok 1998, kdy jsme začali skupinově balit nikoli ženy, ale rybí výrobky do multipacků. První balič vzhledem k nepřítomnosti jakékoliv technologie uzavíral sáčky kancelářskou sešívačkou. Již o šest let později jsme se díky nejisté sázce na stavbu nové zpracovny vyšvihli do první ligy baličů ryb.