Téma # Nowaco

Ruku v ruce s moderním logem Nowaco přichází nové obaly. Prvních 10 maloobchodních balení zmrazených zelenin a ovoce se už novými obaly chlubí v obchodech, dalších 30 se změny brzy dočká. Nejdůležitější však je, co se skrývá uvnitř.
Nezaměnitelné obaly s novým logem Nowaco získávají postupně také ryby a rybí filety. V mrazicích pultech prodejen upoutají pozornost na první pohled. Fotografie pokrmů na obalech a recepty na sociálních sítích a stránkách Nowaco inspirují k novým kulinářským objevům.
Fanoušci smaženého hermelínu nebo camembertu se k vám budou vracet! Přesvědčí je chuť vyzrálého plísňového sýru a krémová konzistence. Nový obalovaný camembert z Opavy – celý nebo v trojhráncích – si mohou vychutnat se salátem či jen tak s brusinkami.
Nowaco hranolky, americké brambory a krokety mají nově zpracované logo i obaly. Vybrat si můžete i z variant do horkovzdušné trouby nebo kořeněné. Společné mají základní suroviny – nejlepší brambory a nejkvalitnější rostlinné oleje.
Nejúspěšnější sezonu ve své kariéře má za sebou Lucie Kafková. Se svým jetsurfem letos absolvovala celý evropský i světový šampionát a hned několikrát stanula na stupních vítězů. Díky skvělým výkonům se stala vicemistryní Evropy a je 6. nejlepší ženou na světě. K tomu jí pomohly i značky Nowaco a Prima, které jsou jejími hrdými partnery.
Nová zpracovna čerstvých ryb je plně připravena na sezónu. Lososi a další druhy ryb se filetují a porcují. Z trojice balicích linek vyjíždí různá maloobchodní balení na přání zákazníků. Humři v akváriích se příliš nezabydlují a míří do restaurací spolu s dodávkami celých ryb v šupinkovém ledu.
Maloobchodní expozice na letošním Bidfood Expo se zaměřila na současné trendy správné prezentace a nasvětlení sortimentu. Vzorová prodejna se zmrazeným, chlazeným i čerstvým zbožím vyrostla na ploše 100 m².
K pivu se nejlépe hodí další pivo a také řada studených lahůdek nebo něco křupavého. Nejoblíbenější jsou utopenci a nakládané sýry nebo ryby. Chroupat lze brambůrky či škvarky. A co takhle tlačenka, gothaj nebo korbáčky?
21. června 2022 se v Kralupech nad Vltavou slavnostně otevírá největší a nejmodernější balírna ryb ve střední Evropě. Právě zde bude Bidfood zpracovávat ty nejlepší mořské i sladkovodní ryby a mořské speciality.