Hranolky na doma v novém
13. 12. 2022

Hranolky na doma v novém

Nowaco hranolky, americké brambory a krokety mají nově zpracované logo i obaly. Vybrat si můžete i z variant do horkovzdušné trouby nebo kořeněné. Společné mají základní suroviny – nejlepší brambory a nejkvalitnější rostlinné oleje.

Všechny bramborové výrobky Nowaco se připravují z vybraných brambor vhodných odrůd a rostlinných olejů, které mají nejlepší vlastnosti. Vyrábí se na ultramoderních linkách poblíž vyhlášených bramborářských oblastí v Belgii, Česku, Německu, Polsku nebo Holandsku. Tradiční české krokety Nowaco vyrábí Bidfood Opava nepřetržitě od roku 1976.

Aktuální sortiment naleznete na mujBidfood.cz pod značkou:

Nebo v kategorii:

Nowaco | Hranolky | 450090, 450100

Křupavá klasika

Na rychlou přípravu ve fritéze nebo v oleji na pánvi nedá většina lidí dopustit. Nejoblíbenější hranolky v řezu 10 x 10 mm v malém (450 g) i kilovém balení se hodí jako příloha či samostatně s dipem.

Pozor jen na správné rozpálení oleje, aby se při nízké teplotě hranolky zbytečně nenasákly olejem a naopak při vysoké teplotě nebo dlouhé přípravě nedocházelo ke vzniku nežádoucího akrylamidu.
Nowaco | Krokety | 450535, 450512

České krokety

Na výrobu kroket jsou v Opavě za téměř 50 let experti. Výrobní linky se modernizují, ale složení zůstává stejné. Jedinou odlišností oproti původní receptuře je použití sušených brambor namísto čerstvých ořezů z hranolek, které se zde souběžně vyráběly v 70. letech. Stále populární krokety míří do obchodů v menším (300 g) a větším (750 g) balení.

Nowaco | Americké brambory | 450215

Americké brambory

Jinou přílohu k masu si mnozí neumí představit. Ponechaná slupka zabraňuje přílišnému vypečení brambor, které si tak lépe zachovají svou přirozenou chuť i texturu. Americké brambory z Belgie jsou k dispozici ve tři čtvrtě kilovém balení.

Nowaco | Hranolky – vlnky do trouby | 450098

Do trouby

Domácnosti často dávají přednost jednodušší přípravě hranolek v horkovzdušné troubě, kde nemůže dojít ke zbytečnému nasáknutí olejem.

Po úspěchu vlnek do trouby (750 g) se k nim postupně přidaly klasické hranolky (750 g) i tenké hranolky 7 x 7 mm (1 kg), u kterých vynikne křupavost nad chutí brambor.

Vedle hranolek se v troubě mohou připravovat také americké brambory ochucené paprikou, cibulí a česnekem. Podobně jako ostatní bramborové výrobky jsou vhodné jako příloha ke grilovaným a pečeným masům či samostatně s dipem.

pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí