Crème Profi pro kuchyně a cukrárny
Novinka Crème Profi 25% z řady Coronet Exclusive je ideální alternativou smetany. Uplatnění nachází při vaření a šlehání. Vyniká stabilitou při ohřevu i v kyselém prostředí, vysokým pevným nášlehem a výborně zahušťuje.
Crème profi Coronet Exclusive má vynikající chuť díky vysokému obsahu podmáslí. V profesionálních kuchyních se skvěle hodí ke zjemnění smetanových omáček, zapékání, přípravě jídel z těstovin, zeleniny i masa. V cukrárnách se používá ke šlehání nebo výrobě krémů.
Svými vlastnostmi představuje inovativní řešení pro současnou gastronomii. Odpadá nutnost zahuštění moukou, díky čemu jsou omáčky lehčí. Crème profi není slazený, takže se může libovolně dochutit. Stabilní zůstává nejen v kyselém prostředí, ale i ve spojení s alkoholem.
Crème profi se může skladovat při teplotě až 20°C. Nejlepšího nášlehu se dosáhne po vychlazení na 6 až 8°C. Načatý tetrapack lze znovu uzavřít a skladovat 3 dny při teplotě do 8°C.