Téma # Coronet

Sychravý podzim, advent, Vánoce či zima na horách mají společný symbol: "svařák". Novinkou sezóny je moravské svařené víno Coronet. Chybět nesmí ani to s proslulým Jezulátkem z norimberského vinařství Gerstacker, punč i jeho nealkoholická varianta.
Potraviny se značkou Coronet se pyšní vysokou stálou kvalitou a příznivou cenou. Pro populární asijské restaurace vzniká nová řada produktů Coronet Asia. Některé z nich bodují i v běžných provozech. V prodeji jsou první tři výrobky a brzy budou následovat další.
Přestože klasický slunečnicový olej není vhodný na smažení a fritování, české domácnosti ho tak většinou používají. Existuje však i slunečnicový HOSO olej Coronet Exclusive s bodem zakouření až 230 °C, který se výborně uplatní i na smažení a lehké fritování.
Bidfood rozšiřuje sortiment vlastní značky Coronet o řadu semolinových těstovin. Díky vysokému obsahu proteinu odolávají rozvaření a zachovávají si po uvaření tvar. Mají vyšší navářku a tím i výtěžnost. Stejně jako ostatní koloniální zboží Coronet naplňují motto: Značková kvalita za férovou cenu.
Hledáte výrobky s výbornými vlastnostmi a chutí? Za skvělou cenu? Pak hledáte Coronet, výrobky prověřené kvality, které až k Vám doveze výhradně Bidfood. Skupina výrobků Coronet je velmi široká a i díky pozitivním ohlasům zákazníků se stále rozrůstá.
Jaké odrůdy ovoce nebo kvalitativní třídy se ukrývají za plechem konzerv Coronet? Jaké to přináší kuchařům a cukrářům výhody? Konzervované ovoce Coronet patří díky výborným vlastnostem a chuti mezi to nejlepší, co lze dnes na gastronomickém trhu koupit.
Každý rafinovaný rostlinný olej v něčem vyniká a pro každý účel se nejlépe hodí jiný. Víte například, proč nepoužít k přípravě majonézy slunečnicový olej? A který fritovací olej nebo tuk nepřenáší chutě a pachy mezi fritovanými pokrmy?
Novinka Crème Profi 25% z řady Coronet Exclusive je ideální alternativou smetany. Uplatnění nachází při vaření a šlehání. Vyniká stabilitou při ohřevu i v kyselém prostředí, vysokým pevným nášlehem a výborně zahušťuje.