Mrazem sušené byliny rozvoní celou kuchyni
11. 4. 2013

Mrazem sušené byliny rozvoní celou kuchyni

Velkoobchod potravin Bidfood exkluzivně nabízí produkty rakouského výrobce Wiberg. Odhalme společně tajemství stálé chuti a kvality bylinek Wiberg. Sledujme jejich cestu od kořínků až na kuchyňský stůl.

Sušení mrazem se vyplatí

Plantáže, kde bylinky rostou, pečlivě vybrali odborníci ze společnosti Wiberg. Aby zaručili prvotřídní chuť a zamezili kolísání kvality, průběžně kontrolují pěstitele až do sklizně.

Nejšetrnějším způsobem konzervace je sušení mrazem při extrémně nízké teplotě. Díky tomu si mrazem sušené bylinky zachovávají řadu vlastností čerstvých bylinek – atraktivní svěží vzhled, přírodní barvu a vysoký obsah éterických olejů.

Zdánlivě vysokou cenu vyrovnává dávkování. Bylinky během procesu sušení ztrácí až 99% hmotnosti. Jeden gram mrazem sušených bylinek tak v sobě uchovává intenzivní chuť a vůni sta gramů čerstvých. Po interakci s pokrmem bylinky do sebe natáhnou vlhkost a nádherně se rozvoní.

Wiberg | Tymián sušený mrazem | 643215

Bylinky patří do trezoru

Wiberg klade u svých produktů velký důraz i na balení. Firma vyvinula Aroma trezor – nádobu, která chrání sílu koření před vnějšími vlivy. Obal zaručuje optimální skladovací podmínky a tím i dlouhou trvanlivost. Víčko se sypátkem umožňuje čistou jednoduchou manipulaci a přesné dávkování.

Rodinný podnik Wiberg nabízí své produkty od roku 1947 především na rakouském a německém trhu. V Česku tento symbol kvality exkluzivně prodává velkoobchod potravin Bidfood.

pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí